Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Pat Smith solo in De Maatschappij

Elke woensdag live muziek in De Maatschappij

Het is weer tijd voor het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen! Hierin lees je waar je jouw dosis live muziek kunt krijgen. In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij’ van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staat op woensdagavond 1 maart om 20:30 een artiest geprogrammeerd, die met zijn band mensenmassa’s in beweging zette op bijvoorbeeld Parkpop, Lowlands, het Bevrijdingsfestival en Live on the Beach: Pat Smith! Deze ambassadeur van Scheveningen speelt vanavond solo op het oergezellige live podium in de Keizerstraat 67. Dat wil je absoluut niet missen.

Saturnus Live Concertpodium

Zaterdagavond 4 maart om 20:30 staat de Leidse band The Drive By Vendettas geprogrammeerd op het Saturnus Live Concertpodium in de Keizerstraat 58. “Wij komen graag naar Scheveningen om onze punk, metal, hardcore en rock-‘n-roll te combineren”, zegt zanger, en zoon van de legendarische Q65-zanger Willem Bieler, Jim Bieler. “wij bestempelen onze stijl zeer toepasselijk als ‘hardcorepunkmetalrocknroll”.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Zaterdagmiddag 4 maart om 16:30 uur kun je in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 terecht voor de blues. Drie gezworen muziekkameraden, waaronder Paolo Grobben, zorgen voor een dampende middag in het Statenkwartier. Ook op zaterdag, maar dan vanaf 21:30 uur, is het vaste prik voor de muziekliefhebbers met de serie ‘Live At The Harbour’ op het podium van Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33. Deze week: classic songs van Harrison & Friends. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour vindt jouw ‘Perfect Sunday’ plaats in the Rootz, met op 5 maart de prachtige vocalen van Joëlle Vierling. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

De Pier en STeam

Zaterdag 4 en zondag 5 maart van 14:00 tot 18:00 uur ga je borrelen op De Pier onder het genot van het evenement ‘The Lighthouse DJ Collective. Onder andere Lao Lao, Sunny Sjoerd en Prosciutto zorgen voor een swingend weekend! Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

’t Spuigat en Brouwcafé De Hofnar

Op zaterdagavond 4 maart is er nog meer live muziek rond de 2e Binnenhaven. In ’t Spuigat, Kranenburgweg 160, staat de formatie Nightcall garant voor ‘back to the fifties & sixties’. Aanvang 19:00 uur. Vanaf 20:30 uur serveert Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, de unplugged ‘Feel Good Harbour Sessions’. Dat betekent blues, pop en Americana van Rudy en de Britse singer-songwriter Jim Taylor

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.