Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

De Maatschappij

Er is deze week weer volop te genieten van live muziek op Scheveningen. In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij’ van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staan ras-Scheveninger Arie Spaans, ras-saxofonist Wouter Kiers en Jan den Boer met hun formatie City Lights op woensdag 15 februari om 20:30 op het live podium in de Keizerstraat 67. “Het wordt een heerlijke woensdagavond in Scheveningen-Dorp, met akoestische rockovers van de laatste 50 jaar, door ons op originele wijze vertolkt, én eigen nummers”, meldt Arie Spaans. Lekker naar de warmte van De Maatschappij dus!

Pat Smith & Band in Saturnus

Zaterdagavond 18 februari om 20:30 (deuren open) vindt een uniek concert plaats van Pat Smith en zijn band op het podium van Saturnus in de Keizerstraat 58. Pat Smith & Band in Concert is een onderdeel van: ‘Scheveningse Artiest presenteert’. Een project van Popagenda Scheveningen waarin bekende Scheveningse artiesten geïnterviewd worden over hun muziek en over het dorp waarmee zij een speciale binding hebben. Dit interview is reeds gepubliceerd in De Scheveningsche Courant. Een ander belangrijk onderdeel is een masterclass die de artiest geeft aan jonge muzikanten ter bevordering en stimulering van talentontwikkeling en popcultuur op Scheveningen. En natuurlijk het unieke concert in ‘zijn’ of ‘haar’ dorp aan zee.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Liefhebbers van de blues gaan zaterdag 18 februari om 16:30 naar Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 voor een optreden van Bos’s Blues Band. Ook op zaterdag, zoals altijd vanaf 21:30 uur, kun je bij Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, terecht voor heerlijke soul en funk in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: Jamal & Friends. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour is het tijd voor je ‘Perfect Sunday’, met op 19 februari singer-songwriter Maureen Green. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

De Pier en STeam

Zaterdagmiddag 18 februari, aftrap op om 13:00 uur op De Pier, ervaar je de zwoele klanken en warme sferen van lokale singer-songwriters tijdens ‘Singer Song Writer XXL’. Om 17:30 uur neemt de blues het over. Paul Vens respectievelijk trio Sugar Coated zijn de artiesten. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.