Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

De 2e editie van Maatschappijpop is achter de rug. Muziekcafé De Maatschappij gaat echter, in samenwerking met Popagenda Scheveningen, gewoon elke woensdag door met het brengen van live muziek. Direct na de kerstdagen op woensdag 27 december reis je terug in de tijd op een winterse avond in Scheveningen-Dorp met akoestische en lekkere covers, aangevuld met eigen songs van drie Haagse topartiesten: Hugo Remmelt, Matto Kranenburg en Marca Paulusma = SIR+! Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals altijd rond 20.30 uur.

Aloha Surf

Het muzikale winterconcept van Aloha Surf, Strand Noord 2B, loopt lekker: de ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions & Food’! Het idee is heel fijn: elke donderdag geniet je van een culinaire dagspecialiteit en hele goede muzikanten en singer-songwriters. Op donderdag 28 december is het Hollandse Pot wat de pot schaft en aansluitend neemt zangeres Lotte Spruijt, die met haar loepzuivere stem begeleid wordt door gitarist Lesley Warendorff, je mee naar hogere sferen. Reserveer ‘m! Deze leuke avond start om 18.30 uur.

Dramtune: Casa Bruti Sessions

Sandro Bruti van Stichting Dramtune laat er geen gras over groeien rondom Oud & Nieuw, met niet minder dan drie Casa Bruti Sessions in vier dagen tijd: één sessie om het oude jaar uit te luiden en twee sessie om het nieuwe jaar te vieren! En zoals altijd zijn de vertrouwde ingrediënten weer aanwezig: verse Italiaanse specialiteiten, de beste whiskysoorten en bijzondere muziek om door een ringetje te halen. Op zaterdag 30 december maak je een hemelse reis langs vele muzikale helden van nu en weleer, dankzij het duo Weeping Songs (zangeres Julie Scott op gitaar en celliste Maaike Peterse) Dit optreden wordt gevolgd door de Italiaanse van het duo Folk in Tuscia. De start van het nieuwe jaar kan niet mooier op maandag 1 januari. Ook vandaag Gypsy Jazz en Folkmuziek, maar nu vertolkt door zanger Stefano Belardi, gitaarvirtuoos Giampaolo Radicati en special guest Nele Mennes uit Antwerpen op piano en vocalen. Dat de Casa Bruti Sessions bij veel mensen geliefd zijn, bewijst het concert op dinsdag 2 januari van violist Noa Eyl en gasten; dat is reeds uitverkocht helaas! Voor de overige sessies zijn nog tickets verkrijgbaar, maar reserveer snel om niet achter het net te vissen via info@dramtune.com! Aanvang in de Haarlemsestraat 20 (hoek Harstenhoekweg) is 17.30 uur op 30 december en 18.00 uur op 1 januari. De kosten zijn slechts 20 euro.

Rootz at the Harbour

Elke zaterdagavond zit je goed bij Rootz At The Harbour voor een gezellig borrel met goede muziek. Tasty Thomas & The Band Of Enlightenment nemen op zaterdag 30 december de tunes voor hun rekening aan de Dr. Lelykade 33. De op één na laatste dag van 2017 ga je los in de 2e Binnenhaven vanaf 22.30 uur!

Brouwcafé De Hofnar

De Oudejaarsborrel op zaterdag 30 december in Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28 wordt er één van Jazz, lounge, easy listening en close harmony, met drie leadvocalisten, vierstemmige zang en instrumentale begeleiding van gitaar, bas en drums. Verantwoordelijk voor deze prettige ambiance is de formatie Madame Jeanette & The Peppers. Bezoekers kunnen zich opmaken voor songs in de trant van Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, The Carpenters, Caro Emerald en nog veel meer. Een speciale ‘Feel Good Harbour Sessions’ dus in de 2e Binnenhaven! Aanvang is zoals altijd om 20.30 uur.

Restaurant Tasca

Op zaterdag 30 december speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 29 tot en met zondag 31 december zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 30 december, zoals gewoonlijk tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het overheerlijke diner in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.