Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Bob Dylan Tributeband in De Maatschappij

We naderen het eind van het jaar. Is er nog live muziek op Scheveningen? Jazeker!  In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij’ van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij luidt Bob (Dylan Tributeband) het jaar 2016 op groteske wijze uit! Volgens betrouwbare bronnen zal zanger Johan ter Schegget de Nobelprijs voor Literatuur in ontvangst nemen uit naam van Bob Dylan himself. Beter mis je dit spektakel niet op woensdag 21 december, vanaf 21:00 uur in de Keizerstraat 67.
In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 staat op zaterdag 24 december vanaf 19:00 uur een heuse Kerst Special geprogrammeerd. Geniet van een gelegenheidsformatie met onder andere zangeres Tessa van der Ham, gitarist Jasper Mol en bassist Paolo Grobben in de line-up. Eigenaars Leo van der Scheer en Peggy Verlind serveren hun vermaarde Goulash met rijst voor maar 9 euro bij reservering.

Elke zondag om 16:00, dus ook op eerste kerstdag, is een ‘Perfect Sunday’ in Rootz at the Harbour, Dr. Lelykade 33! Lekker eten, drinken en genieten van de prachtige singer-songwriter Lubna Rezzoug in de jachthaven van Scheveningen!

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke weekend terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights met Jeroen van Stenis in de gelederen. Deze week is de vrolijke formatie op vrijdag 23, zaterdag 24 én zondag 25 december speelklaar.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.