Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

Van 13 september tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zit je als muziekliefhebber goed met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren. Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent. De line-up voor woensdag 20 december is alweer de laatste in de serie! En wat voor één! Het trio Ocean Tribe speelt ultiem chille zomerse surf vibes. Ook in de winter! Doe je ogen dicht in Scheveningen-Dorp en je waant jezelf in Byron Bay ‘Straya of Waikiki beach. De warming-up wordt verzorgd door jong en keigoed talent! Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals altijd rond 20.30 uur.

Aloha Surf

Een mooi concept in de winter bij Aloha Surf, Strand Noord 2B: de ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions & Food’! Elke donderdag een andere maaltijd en super singer-songwriters. Lekkerbekken doen er goed voor donderdag 21 december goed aan te reserveren, zodat je die heerlijke Indische lekkernijen niet mist. En natuurlijk om te genieten van singer-songwriter Hanneke Laura. Dit fijne avondje uit beleef je vanaf 18.30 uur.

Lunchkamer Den Engel

Zaterdag 23 december zit je als bluesliefhebber natuurlijk om 16.30 uur helemaal klaar in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Op het podium staat de The John Frick Band. Deze band is beïnvloed door vele grote genreartiesten, maar toch weten zij een eigen sound te produceren. Niet missen!

Poppodium Saturnus

Voor het project ‘Popagenda Presenteert…. Scheveningse Artiest’ geeft Charly Lownoise zaterdagavond 23 december een unieke show weg op het podium van Saturnus in de Keizerstraat 58. Met Mental Theo veroverde DJ Charly Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Beleef die tijd weer mee in Scheveningen-Dorp, en ga uit je plaat! Het voorprogramma is ook niet misselijk met Andor van Reeven en Syzz. De deuren gaan open om 21.00 uur.

Rootz at the Harbour

Zaterdag 23 december om 22.30 uur ga je lekker los tijdens ‘Live at the Harbour’ op het podium van Rootz at the Harbour, Dr. Lelykade 33. Riendy & Friends nemen je op sleeptouw! Op zondag 24 december vanaf 16.00 is het natuurlijk weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met easy listening muziek, deze keer van  Jahja Telussa. Begin je kerstavond goed met lekker eten, drinken en genieten van muziek in de jachthaven van Scheveningen!

De Pier

Je weekend begint weer goed op De Pier. Vrijdag 22 december om 16.30 uur staat een top-DJ voor je klaat in de serie ‘The Lighthouse DJ Collective’. Geniet ervan!

Brouwcafé De Hofnar

‘Songs with heart and soul and great lyrics remind you of the better days of the sixties’. Was getekend: singer-songwriter Harry Loco. Speciaal voor de bezoekers van Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28 op zaterdag 23 december. Het wordt weer gezellig tijdens de ‘Feel Good Harbour Sessions’ in de 2e Binnenhaven! Aanvang is natuurlijk om 20.30.

Max Guitar

Op zaterdag 23 december vanaf 12.00 uur staat er weer eens een Open Mic. op het programma bij Max Guitar aan de Dr. Lelykade 12. Kom kijken en luisteren naar óf meedoen met gitaarvirtuoos Febby Tasiran.

Restaurant Tasca

Op zaterdag 23 december speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 22 tot en met zondag 24 december zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 23 december, zoals gewoonlijk tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het overheerlijke diner in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.