Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Laatste avond Maatschappijpop 2016

Waar kun je deze week terecht voor je dosis live muziek op Scheveningen? In de muziekserie Maatschappijpop (de laatste van dit jaar!) van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staan Cockney’s World of Elastic Snakes en Charlie Orleans geprogrammeerd op woensdag 14 december in de Keizerstraat 67 vanaf 20:30. “Wij nodigen iedereen uit om in onze ‘Bubble of Love’ te kruipen”, aldus de hoofdact van vanavond. Laat je kietelen door psychedelische vibes, voed en dompel jezelf onder in een wereld waar verschillende dimensies elkaar kruisen. En wat krijgt de Maatschappij dan? Juist: Cockney’s World of Elastic Snakes. De band Charlie Orleans, geformeerd rondom frontman Benjamin de Jong, speelt Indiepop waarbij je niet stil kan zitten. De songs zijn dansbaar en vooral catchy. Kom maar door op Scheveningen!

In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 staat de bekende Haagse toetsenist Michael Eschauzier met zijn muziekvrienden Jaap en Stephen Mooibroek op zaterdag 17 december vanaf 16:30 uur op het podium met ‘Michael’s Choice’.

Ook op zaterdag speelt Coverband Deal in Brouwcafé de Hofnar, Dr. Lelykade  28, tijdens De Kerstborrel van 19:00 – 22:00 uur. Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een waanzinnige live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: Piñata jam Ska. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 18 december de zangeres Maureen Green. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

En natuurlijk kunnen de muziekliefhebbers op zondag hun hart ophalen, of lekker meespelen, tijdens de traditionele Open Mic van Maxcafé Scheveningen aan de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 12, vanaf 12:00 uur.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.