Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Er is deze week weer volop te genieten van live muziek op Scheveningen. In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij’ van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staat Tess ’n Jazz op woensdag 8 februari om 20:30 op het live: podium in de Keizerstraat 67. “Met mijn 4-koppige band Tess ’n Jazz krijgt De Maatschappij een heerlijke covermix van de stijlen jazz, blues en pop van vroeger en nu in een eigen jasje”, aldus Frontlady Tessa van der Ham, die haar loepzuivere stem laat galmen door Scheveningen-Dorp!

Stand-up Comedy en muziek in Saturnus

Vrijdagavond 10 februari vanaf 20:00 is het podium van Saturnus Live Music, Keizerstraat 58, gereserveerd voor de Vocal Coaching Showcase van Valentijn Twisk. Bezoekers zullen zangtalenten aan het werk zien uit de opleiding van deze bekende Haagse zanger. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar www.mijuzieq.com en www.facebook.com/mijuzieq. Ook in Saturnus, maar dan op zaterdagavond 11 februari om 20:30, een primeur met de stand-up comedyshow Comedy Rocks! “Reken erop dat je zal schuddebuiken van het lachen met geweldige en soms rauwe humor van  vijf top comedians, waaronder Karel Kanits van het literaire comedy collectief Puur Gelul”, meldt bedenker en MC-gastheer Rick Kuitems. Tussendoor zorgt de Haagse band HERS voor unieke, soulvolle en soms elektronische pop. Kortom: een avond waar je graag een kaartje voor wilt aanschaffen!

Zaterdag 11 februari om 16:30 In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 kun je heerlijk genieten van Bluegrass, rockabilly en country, ragfijn uitgevoerd door de formatie Eef & Co. Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een super live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: Brian invites: K-bros. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 12 februari de prachtige vocalen van Joëlle Vierling. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 10 tot en met zondag 12 februari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.