Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

Van 13 september tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zit je als muziekliefhebber goed met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren. Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent. De line-up voor woensdag 6 december ziet er weer goed uit!

Frank Valenza werd geboren in Pollena Trocchia, een Siciliaans stadje op de Vesuvius-vulkaan. Vandaar dat zijn psychedelische pop doorspekt is van geluk, melancholie en vooral: zwavel. Vanavond komt de band tot uitbarsting in Scheveningen-Dorp! Dit optreden wordt voorafgegaan door een solo-act van de jonge talentvolle singer-songwriter Lizet Vinks. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals altijd rond 20.30 uur.

Lunchkamer Den Engel

Dampende bluesrock is jouw deel op zaterdag 9 december in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. De Leidse band Trash speelt juweeltjes van beroemde songs van onder andere Jethro Tull, Ainsley Dunbar, Ten Years After, Cuby and the Blizzards en nog veel meer! Genieten dus. Aanvang is zoals altijd om 16.30 precies!

YMCA Scheveningen: Light Walk Live Music

Op de route van Scheveningen Light Walk 2017 kan het niet anders dan dat je stopt bij de Keizerstraat 58. Daar word je bij het buitenpodium opgevangen met een hapje, een heerlijk (warm) drankje en vooral heel veel lekkere live muziek! Van 17.30 – 01.00 is het feest met de Talent Hour, Full of Life Xmas Band en tientallen hits die akoestisch gespeeld worden door Het Projectje! Om 22.30 uur verhuist de feestvreugde naar binnen voor een speciale Kerst Karaoke op het podium van Popzaal Saturnus. Hoe gezellig is dat?!

Rootz at the Harbour

Zaterdag 9 december om 21.30 uur is het weer tijd voor ‘Live at the Harbour’ op het podium van Rootz at the Harbour, Dr. Lelykade 33. Party! Op zondag 10 december vanaf 16.00 is het natuurlijk weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met easy listening muziek, deze keer van  Myrte & Bryan. Lekker eten, drinken en genieten van muziek in de jachthaven van Scheveningen!

De Pier

Je weekend begint weer goed op De Pier. Vrijdag 8 december om 16.30 uur start de ‘Borrel met Oppas’. De oppas voor je kids en de borrel voor jou, terwijl de tunes van de Huis-DJ welkom in je oren klinkt!

Brouwcafé De Hofnar

Twee singer-songwriters, partners in muziek én het leven. Het duo Half Way Station is pure chemie op het podium. En waar voel je dat? Juist, tijdens de ‘Feel Good Harbour Sessions’ van Brouwcafé De Hofmar. Zaterdag 9 december vanaf 20.30 uur doe je een hapje en drankje aan de Dr. Lelykade 28, terwijl je geniet van de akoestische live muziek. Lekker toch?

Max Guitar

Op zaterdag 9 december kunnen de gitaristen om 15.00 uur terecht bij Max Guitar in de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 12, voor een interessante ‘Guitar Clinic’ van niemand minder dan John F. Klaver. Hoe kom je uit de pentatonische box? Hoe kom je verder als gitarist zonder in de theorie te duiken? Klaver leert je met deze unieke clinic het meeste uit je huidige kennis te halen. Neem je gitaar mee en breng het geleerde meteen in praktijk.

Restaurant Tasca

Op zaterdag 9 december speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 8 tot en met zondag 10 december zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 9 december, zoals gewoonlijk tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het overheerlijke diner in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.