Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

In het najaar tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zit je als muziekliefhebber goed met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren. Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent.

Line-up woensdag 4 oktober: de songwriter-electronic act Stuck Between en het duo Cas & Gaby met mooie songs en fingerpicking guitar. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gebruikelijk om 20.30 uur.

Saturnus: Arie Spaans in Concert

In het kader van het project ‘Popagenda Presenteert…. Scheveningse Artiest’ geeft Arie Spaans zaterdagavond 7 oktober met speciale gasten een uniek concert op het podium van popzaal Saturnus in de Keizerstraat 58! De schrijver van onder andere de grote DI-RECT-hit Rollercoaster speelt achtereenvolgens met Das Echo (Eli ‘t Hart), City Lights (o.a. saxofonist Wouter Kiers) en gloednieuwe songs met de legendarische Scheveningse formatie Suburbs! Voor slechts 5 euro in de voorverkoop kun je dit bijzondere concert bijwonen! Aan de deur op de dag zelf betaal je 7,50 euro. Via de website of Facebookpagina van Popagenda Scheveningen haal je de tickets snel op. Aanvang 20:30 uur.

De Snoeshaen

Bij dat gezellige Café De Snoeshaen in de Keizerstraat 97 ga je op zaterdag 7 oktober vanaf 20.30 uur lekker los op de bekende Haagse formatie Small Time Crooks (o.a. Remco Prins)! Geniet van hun ‘good ol’time Garage Skiffle music’. Niet te missen.

1900 Aan Zee

De Indie rockband uit Engeland, Echotape, geeft op zondag 8 oktober vanaf 15.00 uur een te gekke akoestische sessie weg op het gezellige terras van lunchroom 1900 Aan Zee, Keizerstraat 49.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 7 oktober geeft Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 weer ruim baan aan de blues. Om 16.30 betreedt The Downsizers Blues ‘n Roots het intieme podium. Ook op zaterdag 7 oktober, maar dan om 21.30 uur, kun je weer terecht in de jachthaven van Scheveningen voor Live at the Harbour op het podium van Rootz at the Harbour, Dr. Lelykade 33. Op zondag 8 oktober vanaf 16.00 is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met easy listening muziek.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Zaterdag 7 oktober nemen in Brouwcafé De Hofnar, tijdens en na je diner, een muzikaal kijkje in ‘Nina’s Kitchen’. Nina van der Stouw en haar gitarist Peter Fischer spelen een verrassende melange van Americana, akoestische juweeltjes, rock en blues. Aanvang aan de Dr. Lelykade 28 is 20.30 uur. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 6 tot en met zondag 8 oktober zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

De Pier

In het weekend zit je weer goed op De Pier voor live muziek! In de serie The Lighthouse Music Collective zorgt DJ Cassus voor een goede vibe aan zee op zaterdag 7 oktober vanaf 14.00. Zondag 8 oktober pakt DJ Lao Lao om 14.00 uur de plek achter de Wheels of Steel over, in de Rooftop Residence.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

Ook Restaurant Tasca biedt zijn gasten deze week weer volop live muziek! Op woensdag 4 oktober wederom een ouderwets avondje uit met ‘An audience with Laurence Fish & Johnny Daly’. Jazz standards van de bovenste categorie. Pianist Laurence Fish keert op zaterdag 7 oktober terug met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz. Als afsluiter van het weekend kun je op zondag 8 oktober genieten van heerlijke Latin Jazz van de Scheveningse formatie Quiet Colours. Het trio speelt beroemde melodieën van onder andere Jobim. Aanvang voor alle optredens: 19.30 uur. Reserveren is aangeraden. Op zaterdag 8 september, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.