Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Jo de Roeck & Sacha de Bruin Live in De Maatschappij

Er is deze week weer volop te genieten van live muziek op Scheveningen. In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij’ van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staat het duo Jo de Roeck en Sacha de Bruin op woensdag 1 februari om 20:30 op het knusse podium in de Keizerstraat 67. Jo de Roeck, frontman van de rockband 3rdMAN en oud-bandlid van Herman Brood, is een muzikant in hart en nieren. Zijn doorleefde stem en fantastische gitaarspel gaan door vele zielen heen en raken je tot op het bot. Sacha de Bruin zit ook al jarenlang in het vak en geeft een mooie aanvulling met haar rauwe stem en vormt dit samen tot prachtige harmonieën. Een uniek optreden in het hart van Scheveningen.

Een primeur qua stijl op zaterdag 4 februari om 16:30 In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50: ‘triphop met een rauw randje’ met de formatie Kajal! Zaterdagavond presenteert Saturnus Live Music, Keizerstraat 58, vanaf 20:30 uur de jonge talentvolle singer-songwriters Emiel Smit, Nick Wondergem en Jua Toonen in de Keizerstraat 58. Ook op zaterdagavond 4 februari, maar dan in ’t Spuigat aan de Kranenburgweg 160, de Haagse rockers van Pirates & Parrots. Aanvang 19:00 uur.

Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een heerlijke live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: de one and only Willem Bodhi. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 5 februari singer-songwriter Lubna Rezzoug. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

En op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.