Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

Van 13 september tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zit je als muziekliefhebber goed met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren. Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent.

Line-up woensdag 27 september: energieke Indierock van Moon Unit en de singer-songwiter met zijn krachtige stem, Pyke! Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gewoonlijk om 20.30 uur.

John’s Inn

Popagenda Scheveningen presenteert elke laatste zaterdag van de maand ‘Live in de John’s Inn’. Op zaterdag 30 september staan Crazy Mama (Bianca Netten) & The Bootz (Arie Brouwer) met hun band op het podium in Scheveningen-Noord. Je krijgt een heerlijke mix van funk, jazz, soul, blues en rock voorgeschoteld! De powervolle zangeres Crazy Mama, gitarist The Bootz én band laten het zweet tappelings van je voorhoofd lopen als je op de dansvloer losgaat! Niet missen dus. Aanvang in de Gentsestraat 38 is 19:00 uur.

Saturnus

Op zaterdag 30 september is popzaal Saturnus, Keizerstraat 58, de arena voor het Feest van Scheveningen. Spetterende optredens zijn er van Mike Taylor, Ravage, Justin, Helga Albers en Erszebeth. De presentatie is in handen van Theo van der Berkt. De party begint om 20.00 uur en 19.00 uur gaan de deuren open. Verkooppunten voor de tickets van 7,50 euro: The Refill en het Zeemanshuis.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 30 september speelt zanger-gitarist John Frick samen met de formatie Hollands Blauw. Dat betekent blues, blues en nog eens blues op het fijne podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Aanvang is 16.30. Ook op zaterdag 23 september, maar dan om 21.30 uur, kun je een mengeling van stijlen verwachten op het podium van Rootz at the Harbour, Dr. Lelykade 33. Tasty Thomas & The Band Of Enlightenment heeft er zin in. Op zondag 1 oktober vanaf 16.00 is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met easy listening muziek.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Zaterdag 30 september ga je in Brouwcafé De Hofnar, tijdens en na je diner, lekker ontspannen genieten van de one man band Easy Live. Aanvang aan de Dr. Lelykade 28 is 20.30 uur. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

The Fat Mermaid

De laatste alweer van het seizoen: The Fat Mermaid Season Closing op vrijdag 29 september van 16.00 tot in de uurtjes wanneer de vogels beginnen te fluiten. The line-up aan de strandweg 19 liegt er niet om met de DJ’s Jeans, Nacho Lover, Syd2000 en Jimi Hooker!

De Pier

Een super druk weekend op De Pier wat betreft live muziek! In de serie Indian Summer Sound zorgt DJ Lao Lao voor de perfecte weekendopener op vrijdag 29 september vanaf 16.00 uur sharp. Zaterdag 30 september pakt DJ Cassus al om 14.00 uur de plek achter de Wheels of Steel over, in de Rooftop Residence. Tot slot neemt de aanstekelijke Americana & Folkband Dust Bowl Drifters je zondag 1 oktober om 15.00 uur mee op een levenslustige muziekreis.

The Shore

The Shore, Strand Noord 2A, is op het gebied van live muziek een regelrechte aanwinst gebleken. Ook voor zaterdag 30 september staat er weer een snoepje van een feest op het programma in deze surfschool/ontmoetingsplek, waar duurzaamheid centraal staat. Het Scheveningen Surf Festival begint reeds om 10.00 in de ochtend met allerlei surfactiviteiten: workshops, gratis lessen voor 60-plussers, ‘Boardswap’, rondneuzen in het Surfboard Museum en een ‘Surf & skateboard Contest’. In de avond en nacht een line-up die het zweet in je surfshirt laat stromen: Le Roux, The Hazzah, Seagulls (BE), Porto Verde en Sydney! Houd de website en Facebook in de gaten voor precieze tijden.

Whoosah Beachclub

Ook bij Whoosah Beachclub is het helaas alweer tijd voor het eindfeest. Maak je klaar voor de Whoosah Summer Closing 2017 op zaterdag 30 september. Line-up: Randomer, Kornél Kovács, Paramida, Beesmunt, Soundsystem en Spekki Webu. Aanvang aan het Zwarte Pad 66 is al om 18.00 uur. Beter mis je deze niet.

Strandclub De karavaan

Tijdens de ‘Final Beach Party’ bij Strandclub De Karavaan draaien de aanwezige top-DJ’s plaatjes op jouw verzoek. Hoe vet is dat! Zorg dat je erbij bent op zaterdag 30 september aan het Zwarte Pad 64. Het feest start om 22.00 uur.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

Pianist Laurence Fish speelt op zaterdag 30 september in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, American Songbook, licht klassiek en jazz. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Ook op zaterdag 30 september, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Jorplace Beach Hostel

Marije’s Wijsje in Jorplace Beach Hostel, Keizerstraat 296, is helaas uitverkocht! Het concept ‘Wijsje’, een verrassingstour langs aparte plekken waar men onaangekondigde bands en singer-songwriters ziet spelen, is uitermate succesvol!

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.