Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

Ook tijdens de zomermaanden, in de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’, blijft het muziekpodium van Café De Maatschappij op de woensdagen bevolkt met topmuzikanten. Niemand minder dan Pintos, zanger van de beroemde Scheveningse formatie Piñata, geeft op woensdag 18 augustus met enkele muzikale gasten een fijne tropische show weg in de Keizerstraat 67. Pintos nodigt iedere muzikant en muziekliefhebber vanaf 21:00 uur uit!

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op het kleine maar fijne live podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 kun je zoals gebruikelijk genieten van de blues. Het Blue Brothers Trio en hun muzikale gast Wouter Hook ontvangen je op zaterdag 19 augustus vanaf 16.30 met open armen. Ook op zaterdag 19 augustus, maar dan op het podium van Rootz at the harbour, Dr. Lelykade 33, kun je om 21.30 uur genieten van echte soul en Funk van Jamal & Friends! Zondag 20 augustus vanaf 16.00 uur is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met dit keer singer-songwriter Lubna Rezzoug.

De Snoeshaen

De temperaturen stijgen vrijdag 18 augustus tot tropische waarden in Café De Snoeshaen.

Banditas, tot nu toe (volgens eigen zeggen) de beste Spaanse DJ’s uit Den Haag, draaien de lekkerste plaatjes die jij in je Spotify-lijst hebt, maar die je normaal niet in de kroeg luistert. Dus goede, nieuwe, iets onbekende en wat meer bekende muziek, gecombineerd met de fameuze gin-tonic van De Snoeshaen. Een ideaal begin van het weekend, toch? Aanvang: 21.00 in de Keizerstraat 97.

De Pier

Vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus is het tijd voor het tweede weekend van het jaarlijkse Vuurwerkfestival. Dit spektakel levert vanaf De Pier natuurlijk een prachtig plaatje op. Zeker als het vuurwerk ook ondersteund wordt door live muziek. Het hele weekend (ook op zondag ) gaat deze trekpleister door het geluid met de DJ’s De Buurvrouw, Cassys, Vruchtenhagel (met Camiel Meiresonne van Son Mieux), Midnight Mau & Friends en Jermain Fleur & live band. Op zondag 20 augustus gaat De Pier gewoon door in de serie Jazz Days (ieder 3e weekend). Om 14.00 uur nemen Dino Walcott & Friends je mee met heerlijke Jazz & Blues tunes! Check de Facebookpagina en de website van De Pier voor alle aanvangstijden! Het Vuurwerkfestivalprogramma begint in ieder geval beide dagen om 18.00 uur.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Op zaterdag 19 augustus vanaf 20.30 uur speelt het singer-songwriterduo Little Bud, bestaande uit Martine Huijbregts en Wilfried Konings, op het podium van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 18 tot en met zondag 20 augustus zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Whoosah Beachclub

Dance- en strandliefhebbers zijn natuurlijk te vinden bij Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, op zaterdag 19 en zondag 20 augustus. Samen met hun beste vrienden van FISSA Desperados gaat Whoosah hun Beachclub op zaterdag omtoveren tot een knallende zandtempel. 90’s & 00’s, Disco en House Classics zullen je om je oren vliegen, gepaard met een hoop gekkigheid! In de line-up onder andere The Happy Feelings, Pablo Discobar Soundsystem en Lo Andela & Tom Caron. Aanvang is 18.00 uur. Zondag, ook vanaf 18.00, is het tijd voor een legend: DJ Remy Unger drijft je naar hogere sferen! Verder in de line-up te bewonderen zijn JP Enfant, Sigward en Furor Exotica (live).

Beachclub Indigo

Slinger zaterdag 19 augustus als Tarzan aan lianen door Indigo op muziek van Tropische DJ’s. De Pineapple Party XL gaat tot 04:00 uur door aan het Zwarte Pad, Strandweg 65. Vanaf 21.00 uur geniet je van een heerlijke line-up: Porto Verde, Mowgli en Radio Noet-Noet!

Naturel Beachclub

Een regelrechte danceklapper presenteert Naturel Beachclub zaterdag 19 augustus aan het Zwarte pad, Noorderstrand 2: DJ Âme! Van 21.00 tot in de hele vroege uurtjes ga je los op het heetste feest van Naturel!

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 16 augustus ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 19 augustus met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 19 augustus, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

 

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.