Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

In de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’ presenteert Popagenda Scheveningen op woensdag 9 augustus: Don & The Usual Suspects! Don & The Usual Suspects komt naar De Maatschappij in Scheveningen-Dorp! Dat wordt meezingen, meebewegen, meedansen – dus meedoen op de klanken van Doe Maar, The Black Keys, The Beatles, MC Hammer, David Bowie, Bruno Mars en nog veel meer legends! Beter mis je deze toppers niet vanaf 20.30 in de Keizerstraat 67.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op het kleine maar fijne live podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 kun je als vanouds weer genieten van de Blues. En op zaterdag 12 augustus wordt dit uitgevoerd door niet de minsten: Bas Paardekoper, Wouter Hooks en Bas Paardekooper geven een spetterende show weg van 16.30 tot 19.00 uur!  Ook op zaterdag 12 augustus, maar dan op het podium van Rootz at the harbour, Dr. Lelykade 33, kun je om 21.30 uur genieten van een vette jamsessie in alle stijlen: Bobby’s Jam! Zondag 13 augustus vanaf 16.00 uur is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met dit keer de prachtige vocalen van singer-songwriter Maureen Green.

Barby’s Bar

Bij Barby’s Bar, Keizerstraat 56, kunnen liefhebbers van het Nederlands lied op zaterdag 12 augustus wederom hun hart ophalen. Zanger Piet Ponsen presenteert zijn single officieel vanaf 20.30 uur. Piet heeft een hoop geweldige zangers te gast, zoals Wesley Ponsen, Roma Weiss Mirando senior, La Sonrisa, Bonne Bauer, Justin Haverhorst en Helga. Kaarten zijn verkrijgbaar inclusief hapjes en meer.

De Pier

Vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus is het weer tijd voor het jaarlijkse Vuurwerkfestival. Dit spektakel levert vanaf De Pier natuurlijk een prachtig plaatje op. Zeker als het vuurwerk ook ondersteund wordt door live muziek. Het hele weekend (ook op zondag ) gaat deze trekpleister door het geluid met de DJ’s Lao Lao, Cassus, Sunny Sjoerd, Madame Jeanette en de band Ten Hut. Check de Facebookpagina en de website van De Pier voor alle aanvangstijden! Het Vuurwerkfestivalprogramma begint in ieder geval beide dagen om 18.00 uur.

Whoosah Beachclub

Dance- en strandliefhebbers zijn natuurlijk te vinden bij Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, op zondag 13 augustus. Deep Sea Discotheque Sano B2B Christian S. De DJ’s brengen je hoofd op hol vanaf 18.00. Tot 21.00 uur gratis entree!

Strandclub De Karavaan

Op zaterdag 12 augustus van 18.00 tot 02.00 uur presenteert Strandclub De Karavaan, Zwarte Pad 64, ‘Click at the Beach’. Met de voeten in het zand en de kolkende zee als achtergrond hoor je relevante elektronische muziek van sympathieke artiesten, die je zaterdag-aan-de-kust gevoel een nieuwe dimensie geeft!

Brouwcafé De Hofnar en STeam
Op zaterdag 12 augustus vanaf 20.30 uur speelt de Haagse folk-Americana singer-songwriter Matthijs Ros op het podium van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 11 tot en met zondag 13 augustus  als vanouds de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 9 augustus ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 5 augustus met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 12 augustus, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

 

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.