Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

In de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’ presenteert Popagenda Scheveningen op woensdag 26 juli: Lubna! Vermeng Noord-Afrikaans met Europees en deze singer-songwriter floept eruit met een mix van blues, folk, jazz en funk! Laat je verrassen door haar killersongs! Lubna start haar optreden op het beroemde podium van Muziekcafé De Maatschappij om 21.00 uur in de Keizerstraat 67.

Café John’s Inn

Elke laatste zaterdag van de maand presenteert Popagenda Scheveningen ‘Live in de John’s Inn’. Zaterdag 29 juli is het weer tijd voor een feestgig. De vijf bekende Haagse topmuzikanten van Don & The Usual Suspects spelen je helemaal krankzinnig vanavond 🙂 Meezingen, meeslepen, meebewegen, meedansen – dus meedoen op de klanken van Doe Maar, The Black Keys, The Beatles, MC Hammer, David Bowie, Bruno Mars en nog veel meer helden! Veel feesten, partijen, cafés en festivals werden al op hun kop gezet door deze band. Deze avond is de John’s Inn in Scheveningen-Noord aan de beurt.
Onder het genot van lekkere drankjes en hapjes begint de show in de Gentsestraat 38 om 19.00 uur.

Barby’s Bar

Een heuse single-release op zondag 30 juli in Barby’s Bar, Keizerstraat 56. Michael van der Plas en Wesley de Bruin presenteren hun nieuwe nummer ‘Een lied voor alle meiden’. Liefhebbers van het Nederlandse lied zorgen er daarom beter voor om vanaf 15.00 uur paraat te zijn voor dit unieke evenement.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op het kleine maar fijne live podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 kun je als vanouds weer genieten van de Blues. Het Blue Brothers Trio, met als special guest Peter Seilberger, trekt je aandacht op zaterdag 29 juli vanaf 16.30 uur. De blues (en rock & roll) hoor je ook op zaterdag 29 juli op het podium van Rootz at the harbour, Dr. Lelykade 33. Vanaf 21.30 uur gaat The Klaverts helemaal los in de jachthaven van Scheveningen! Zondag 30 juli vanaf 16.00 uur is het weer tijd voor jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’ met dit keer de prachtige vocalen van singer-songwriter Maureen Green.

Whoosah Beachclub

Dance- en strandliefhebbers zijn natuurlijk te vinden bij Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, op zondag 30 juli. Whoosah by Day geeft je de topartiesten uit de DJ-scene. Deze zondag is KiNK de hoofdact met een zes uur durende ‘Live + DJ mixed hybrid set’, vol techno, broken beat en ‘experimental master stretches’! Aanvang 14.00 uur

Brouwcafé De Hofnar en STeam
De ‘Acoustic Live zaterdagen’ van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, zijn niet meer te missen. Wees er zelf getuige van zaterdag 30 juli vanaf 20.30, wanneer Jacques Mees en zijn friends op het podium staan in de 2e Binnenhaven. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juli als vanouds de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

De Pier

Op het Pierpodium staat op zaterdag 29 juli van 14.00 – 17.00 de formatie Katvanger een ‘verdachte vertoning van de blues uit verafgelegen delen van de wereld. Daarnaast zit er in Katvangers uitgebreide repertoire ook een dosis ironie en sarcasme, die je doet lachen en swingen.Naturel Beachclub

Naturel Beachclub

Aan het Zwarte pad 2, bij Naturel Beachclub, ga je op zaterdag 29 juli vanaf 12.00 uur naar Bohemian Universe: een nieuw festival, geïnspireerd door de krachten van de natuur. Het programma bestaat uit sprekers, workshops, goed eten en fantastische muziek. In de line-up vind je onder andere Omar Souleyman!

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 26 juli ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 29 juli met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 29 juli, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.