Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Er is deze week weer volop te genieten van live muziek op Scheveningen. In de muziekserie ‘Live in De Maatschappij van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij staat de Scheveningse rockband The Big Hairy Motherfuckers op woensdag 25 januari om 20:30 op het roemruchte podium in de Keizerstraat 67. “Maak je klaar voor een enerverende live gig met aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath en nog veel meer”, aldus zanger Johan ter Schegget.

Ook in 2017 presenteert Popagenda Scheveningen elke laatste zaterdag van de maand ‘Live in de John’s Inn’. Zaterdag 28 januari is het ruim baan voor Bodhi & The Bubble! Het powertrio beweegt zich moeiteloos in de classic rock en grunge. Een zompige, groovende driemaster met op bas Richard Lepelaar, op drums George Onghiekong, en frontman Willem Bodhi op zang en gitaar. Daar Jimmy Hendrix, The Beatles, Stones, Queen, Bowie, Live, Pearl Jam…………ze komen allemaal voorbij! Aanvang is 19:00 uur in Café John’s Inn, Gentsestraat 38.

Ook op zaterdagavond 28 januari presenteert Saturnus Live Music, Keizerstraat 58, vanaf 20:30 uur de Marconi Sound Machine band. Een fantastische allround coverband die internationaal zijn sporen heeft verdiend in vele stijlen: van beroemde Rock en Pop tot Disco en prachtige ballads. Als Marconi Sound Machine speelt, kun je niet stil blijven staan!

In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 staat op zaterdag 28 januari vanaf 16:30 uur de bekende toetsenist Michael Eschauzier geprogrammeerd. Samen met zijn muziekvrienden laat hij het café swingen. Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een super live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: funk en soul in de ‘Four Keys Jamsession’. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 29 januari de bekende zangeres Joëlle Vierling. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

Wil je feesten op De Pier voor het goede doel? Dat kan op zaterdag 28 januari vanaf 20:00 uur. Dan barst het ‘PleinFeestje’ los. De opbrengst van dit benefietfeest gaat naar de inrichting van het nieuwe schoolplein van basisschool Het Volle Leven aan de Rijslag. Onder andere Emmaly Brown en De Kraaien maken hun opwachting! Voor 15 euro ben je binnen!

Jorplace Beach Hostel Scheveningen, Keizerstraat 296, verandert aanstaande vrijdag 27 januari in bruine kroeg De Zeeman. Captain Jordy en zijn matrozen geven een wereldparty vanaf 21:00 tot in de vroege uurtjes, met Chefs du Musique Niek Ta Mère en Porto Verde!

En op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.