Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

In de serie ‘Live in De Maatschappij in wintertime’ neemt Muziekcafé De Maatschappij deze week een kleine break vanwege een welverdiende vakantie, om op woensdag 24 januari weer met een knalgig van start te gaan: Pat Smith! Volgende week meer in deze krant…

Aloha Surf

Genieten van huisgemaakte specialiteiten en live muziek genieten, dat is het winterconcept van Aloha Surf, Strand Noord 2B: ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions & Food’ van! Elke donderdag in wintertijd een wisselende daghap en een geweldige singer-songwriter op het menu. Op donderdag 18 januari vanaf 18.30 uur schuif je weer heerlijk aan. Het programma? Laat je verrassen! Wel even reserveren, want vol is vol.

Lunchkamer Den Engel

Op zaterdag 20 januari komen de echte blues-liefhebbers weer ruimschoots aan hun trekken in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. De bekende Haagse gitaarvirtuoos Bas Paardekoper betreedt met zijn muziekbuddies het kleine maar fijne podium in het Statenkwartier van Scheveningen. Bas beroert zijn snaren vanaf 16.30 sharp!

Dramtune: Casa Bruti Sessions

De belangrijkste ingrediënten van Dramtune, verse Italiaanse specialiteiten, de beste whiskysoorten en wereldmuziek, zijn op zaterdag 20 januari natuurlijk weer vertegenwoordigd tijdens een nieuwe aflevering van ‘Casa Bruti Sessions’. De Ierse maestro op accordeon David Munnely en fluitist Isaac Muller, eveneens uit Ierland, zorgen voor het muzikale gedeelte. Wil je dit niet missen? Reserveer dan snel via info@dramtune.com! Aanvang in de Haarlemsestraat 20 (hoek Harstenhoekweg) is 16.30 uur.

Poppodium Saturnus

Een gevarieerd aanbod aan muziekstijlen op zaterdag 20 januari in Poppodium Saturnus. Twee vette acts staan op hét poppodium van Scheveningen. Chemical Days speelt intense alternative rock en Kajal schiet messcherpe Trip Hop op je af. Mis dit niet in de Keizerstraat 58. De deuren gaan open om 20.30 uur.

De Pier

Dit weekend is het jazz wat de klok slaat op De Pier. In het weekend van zaterdag 20 op zondag 21 januari staan uitstekende jazz-acts geprogrammeerd op het Pier Podium tijdens het evenement ‘Jazz Days at Sea’. Daarnaast kan je uiteraard genieten van de lekkerste drankjes, street food en te gekke shops met unieke spullen. Houdt de website en Facebookpagina van De Pier in de gaten voor de precieze programmering met tijdschema! Aanvang voor beide dagen is 12.00 uur.

Brouwcafé De Hofnar

Singer-songwriter Timber is een laatbloeier maar heeft de passie van een jonge gast. Tijdens de ‘Acoustic Harbour Sessions’ in Brouwcafé De Hofnar op zaterdag 20 januari laat hij dat zien en horen met zijn kleine, akoestische popliedjes, vol Americana-invloeden. Aanvang aan de Dr. Lelykade 28 in de 2e Binnenhaven is zoals altijd om 20.30 uur.

Restaurant Tasca

Op zaterdag 20 januari speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 19 tot en met zondag 21 januari zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 20 januari, zoals gebruikelijk tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.