Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

WK Zeezeilen: live muziek

Tijdens het WK Zeezeilen van 14 juli (officiële opening) tot en met vrijdag 20 juli kun je dagelijks genieten van live muziek op het buitenpodium aan de Hellingweg (podium ter hoogte van nummer 98k). In de line-up onder andere Pat Smith, Roept U Maar, Jon Tarifa, The Elephants (Beatles tribute) en Goldenboys. Check de website en facebookpagina’s van het WK Zeezeilen (www.offshoresailingworlds2018.com) en Popagenda Scheveningen!De Maatschappij – Keizerstraat 67.

In de serie ‘Live in De Maatschappij in Summertime’ wordt het weer gezellig in met de Haagse singer-songwriter Floor Reuser, a.k.a. Ms. Florentine. Zij speelt prachtig eigen werk en heerlijke covers in een eigen jasje gegoten. Dat doet zij met de bekende percussionist Sammy de Fretes. Floor schitterde op podia zoals het Life I Live festival en Sofar Sounds, maar vanavond deelt zij haar muzikaliteit met Scheveningen-Dorp. Aanvang is 20.30 uur.

Aloha Surf – Strand Noord 2B

Tijdens de serie ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions’ bij Aloha Surf geniet je vanaf 18.30 uur van huisgemaakte specialiteiten, gevolgd door hele fijne muziek van in het oog springende singer-songwriters. Op donderdag 12 juli eet je je buik rond met de daghap vis, frietjes en coleslaw. Het optreden erna mag er zijn: singer-songwriter Willow Mae maakt akoestische romantische pop/folkmuziek. Haar muziek wekt al je zintuigen. De sferische, melodieuze muziek en haar mooie, Boheemse verschijning, herinnert je eraan om te genieten van het leven. Vergeet niet van tevoren te reserveren!

De Pier

Fijn weer het weekend in op de Pier! In de serie Lighthouse Music Collective start DJ Cassus de muziek op vrijdag de dertiende om 16.00 uur!  De zaterdag (14 juli) en zondag (15 juli) zijn ingeruimd voor de gezellige Salt Market. Zoals bij elke markt boven zee, is er natuurlijk ook live muziek met onder andere DJ Abstract Blond en op zondag de band Nootmuskaat. Aanvang op beide dagen is 12.00 uur.

Beachclub Indigo – Zwarte Pad 65

Voor één dag, zaterdag 14 juli, is Indigo een eigen staat. De brandende zon, nachtelijke vuren en een groots feest waarbij je zintuigen overuren zullen draaien: welkom bij Indiburn Festival 2018, een samensmelting van muziek, kunst en vermaak met vele performances, kunstinstallaties, avontuur, ‘bring your own food bbq’s’, marktjes, (live) muziek (o.a. Suzy V., Rubenson, Remy Unger en Vrou.Ka) om en nog veel meer. Er zijn nog slechts enkele tickets verkrijgbaar. Aanvang: 12.00 uur

Whoosah Beachclub – Zwarte Pad 66

Wegens het succes van vorig jaar geprolongeerd: ‘Pip at Whoosah’ op vrijdag 13 juli vanaf 20.00 uur.

Met deze keer Vic Crezée, back-to-back met Cinnaman! En DJ Slyngshot geeft er ook nog een zwengel aan. Zijn producties zijn bij uitstek gemaakt voor lange nachten aan zee. Australiër Max Abysmal maakt die ruikt naar zonnebrand en mangosap. Kortom, alle ingrediënten voor een classic PIP-avond op het Scheveningse strand zijn aanwezig! Zondag 15 juli haalt Whoosah dé Techno Pioneer uit eigen stad naar het strand: DENIRO. Jeans warmt alvast op vanaf 18.00 uur.

Colorado Charlie Beachclub – Zwarte Pad 64

Zin om je eigen zangtalent te etaleren met je voeten in het zand van het Scheveningse strand? Ga dan voor je ‘5 minutes of fame’ naar ‘Karaoke in het Zand’ van Colorado Charlie. Aanvang op zaterdag 14 juli is 21.00 uur. In de reeks ‘Click at the Beach’ geniet je op zondag 15 juli vanaf 15.00 uur van een XXL-set van de enige echte Oliver Weiter. Gezellig!

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 14 juli speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 13 juli tot en met zondag 15 juli zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 14 juli, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je natuurlijk van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.