Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Waar kun je deze week terecht voor je dosis live muziek op Scheveningen? Zaterdag 21 januari vanaf 20:30 uur presenteert Popagenda Scheveningen drie topbands op het podium van Saturnus Live Music, Keizerstraat 58: Medicine Jet, Rachman & Nova en Vacuous Me!

Medicine Jet

Psylectrodelic Rock ’n Roll….dat kan maar één band zijn: Medicine Jet! Op HipFest 2 lieten de Haagse topmuzikanten al zien dat hun live performance een explosieve, magische trip is. Deze zaterdag zijn zij de spectaculaire afsluiter in Saturnus!

Rachman & Nova

Gitaarfolk, funky grooves, bluesy gitaarriffs en een stem vol soul die je prachtige verhalen vertelt. Perfect voor de zaterdagavond van Saturnus! Deze Haagse band werkt hard aan hun eerste EP, maar vanavond live en exclusief in Scheveningen-Dorp: Rachman & Nova.

Vacuous Me

Vacuous Me is een Alternative Desert Rockband uit Leiden, vooral geïnspireerd door Queens of the Stone Age, Kyuss, Nirvana en The Beatles.

In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 staat op zaterdag 21 januari vanaf 16:30 uur Hollands Blauw geprogrammeerd: blues van eigen bodem! Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een top live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: het Leuven Trio met popsongs in een ander jasje. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 22 januari de prachtige singer-songwriter Lubna Rezzoug. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

En op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.