Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij: Maatschappijpop

In de serie ‘Live in De Maatschappij in wintertime’ verwelkomt Muziekcafé De Maatschappij Maureen Green op het knusse podium. Deze zangeres-gitarist groeide op in een huis waar de klanken van de sixties & seventiesmuziek nog natrilden. De mooie liedjes uit die periode én beroemde songs van haar eigen helden als Joss Stone en Amy Winehouse, worden op woensdag 10 januari in Scheveningen-Dorp op prachtige wijze vertolkt en gezongen door Maureen. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gewoonlijk rond 20.30 uur.

Aloha Surf

Lekker eten en van live muziek genieten? Dan schuif je aan bij ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions & Food’ van Aloha Surf, Strand Noord 2B! Elke donderdag in wintertijd een wisselende daghap en een geweldige singer-songwriters op het menu. Op donderdag 11 januari vanaf 18.30 uur zet je je tanden in een heerlijke Aloha-burger met patat en salade. Daarna is het tijd voor akoestische folkmuziek van de Amerikaanse singer-songwriter Sahil Bahl. Van de westkust in LA naar de westkust in Den Haag: Scheveningen! Wel even reserveren, want vol is vol.

Lunchkamer Den Engel

Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 heeft zaterdag 13 januari wederom een topartiest op het podium. De Haagse virtuoos op de keyboards, Michael Eschauzier, geeft samen met zijn al even muzikale matties een ongetwijfeld energieke show aan de bezoekers. Geniet vanaf 16.30 lekker mee met een hapje en een drankje!

Poppodium Saturnus

De traditionele Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 13 januari van YMCA Scheveningen wordt besloten met een voor iedereen toegankelijke topshow in poppodium Saturnus. De vijf bekende Haagse topmuzikanten van Don & The Usual Suspects luiden het nieuwe jaar in met een wel hele gezellige avond. Lekker meedoen op de klanken van Doe Maar, The Black Keys, The Beatles, MC Hammer, David Bowie, Bruno Mars en nog veel meer helden. Om 19.30 uur gaan de deuren open voor publiek. Mis deze niet!

De Pier

DJ is de sleutelterm, dit weekend op De Pier. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari eet, drink en swing je als een malle met respectievelijk ‘Borrel met Oppas’ en Jasper Lieuwma van Playground Zer0 achter de draaitafels (16.00 uur), Saturday Grooves en de supervette DJ Prosciutto (15.00 uur) én ‘Sunday Grooves met Lao Lao (14.00 uur). Genieten dus met het beste uitzicht op zee!

Brouwcafé De Hofnar

Zin in bekende ‘feel good songs’ op zaterdagavond 13 januari? Kom dan naar Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28. In de 2e Binnenhaven van Scheveningen zal de Friese Willemina Hiemstra je raken met haar eigen stijl en specifieke stemgeluid tijdens de ‘Acoustic Harbour Sessions’. Aanvang is om 20.30 uur.

Muzee Scheveningen

In de serie ‘Friday Night Jazz’ is het podium van Muzee Scheveningen, Neptunusstraat 90-92, op vrijdag 12 januari vanaf 20.30 uur gereserveerd voor de Italiaanse zangeres/pianiste Francesca Tandoi. Deze artieste speelde onder meer samen met grootheden als Monty Alexander en Frits Landesbergen. Komt dat zien en horen!

Restaurant Tasca

Op zaterdag 13 januari speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 12 tot en met zondag 14 januari zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 13 januari, zoals altijd tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.