Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop? Op woensdag 3 mei vanaf 20:30 uur gaat de strijd weer verder op het podium van Café De Maatschappij, Keizerstraat 67. Onder andere de Scheveningse Lisanne Pronk wil die felbegeerde plek in de grote finale halen.

Saturnus

De hoofdact op zaterdag 6 mei in popzaal Saturnus is de door de seventies beïnvloedde stonerrock formatie uit Leiden: Snowburner. In het voorprogramma staan MAZU en Life Savings. Aanvang in de Keizerstraat 58 is 20.30 uur.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 6 mei vanaf 16:30 staat good old Arie Spaans met zijn muzikale vrienden op het gezellige podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Zaterdag 6 mei om 21:30 spelen Harrison & Friends covers van rock tot jazz in Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33. Zondag 7 mei om 16:00 uur geniet je van jouw ‘Perfect Sunday’ at the Harbour met singer-songwriter Lubna Rezzoug achter de microfoon.

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 5 tot en met zondag 7 mei weer de hele genieten van de huisband Harbour Lights. Zaterdagavond 6 mei heeft Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, ‘old skool Chicago Blues’ in de aanbieding. Vanaf 20:30 uur zit het duo Robert Smith en Ralph Masius voor je klaar!

Restaurant Tasca en Brasserie Palace  

Pianist Laurence Fish speelt op zaterdag 6 mei april American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2. Aanvang: 19:30 uur, reserveren is aangeraden. Ook op zaterdagavond, tussen 17:00 – 22:00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.