Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop? Let op: in verband met de festiviteiten tijdens Koningsnacht, verschuift een voorronde (nummer 8) voor één keer naar de zondag: Super Sunday op 30 april in Café De Maatschappij! Vanaf 16:30 uur staan 5 acts in de arena van Het Maatschappijlied. Zorg dat je erbij bent in de Keizerstraat 67, want het publiek stemt mee. Onder andere Aces en Vetschiller willen graag naar die grote finale op 24 mei.

Café John’s Inn

Elke laatste zaterdag van de maand presenteert Popagenda Scheveningen ‘Live in de John’s Inn’. “De vijfkoppige band staat garant voor een avond heerlijke classics uit de sixties en seventies, die elke kroeg uit z’n dak laat gaan.” Was getekend: Midnight Rambler. Het enorme repertoire zorgt ervoor dat de muziekliefhebbers in de John’s Inn ieder nummer herkent en meezingt. Kortom: geen moment verveling op de dansvloer van het gezellige café in Scheveningen-Noord! Aanvang in de John’s Inn, Gentsestraat 38, op 29 april is 19:00 uur.

Aloha Surf

Op zaterdag 29 april van 19:00 – 02:00 uur viert Aloha Surf zijn openingsfeest met een line-up om je vingers bij af te likken: niemand minder dan Typhoon staat in intieme bezetting op het podium! Na de officiële opening door wethouder Boudewijn Revis start de house/hiphop/funkband Tumbleweed (met leden van Piñata) het feest, en sluit DJ-duo Goldenboys de avond af in de nacht. Kaarten (www.ticketkantoor.nl/shop/alohasurf) zijn verkrijgbaar voor 20 euro per persoon, inclusief 2 consumpties en gratis garderobe. Adres: Strand Noord 2b.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 29 april vanaf 16:30 zijn de Haagse muzikanten Michael Eschauzier (toetsen) en Paolo Grobben (gitaar) de gastheren in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. In de serie ‘Blues in Den Engel’ kiezen zij een alternatieve weg. Ook op zaterdag 29 april, maar dan om 21:30 uur, ga je lekker los op de soul en funk van Jamal & Friends in Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour kun je terecht voor de ‘Perfect Sunday’. Zondag 30 april: singer-songwriter Lubna Rezzoug. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

De Pier

Op Koningsdag 27 april van 20:00 – 04:00 uur gaat het dak eraf op De Pier, als PIP Den Haag weer op bezoek komt met de crème de la crème van de elektronische muziek. Vier podia (Area’s) met geweldige artiesten staan voor je klaar! De kaartverkoop loopt storm, dus wees er snel bij!

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 28 tot en met zondag 30 april de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. De live muziek in Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, is in goede handen met Van Piekeren, een Nederlandstalige (theater-)band uit Utrecht met een zeer eigen en gevarieerd repertoire. Aanvang: 20:30 uur.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace  

Tijdens ‘Koningsnacht’ op woensdag 26 april in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, kun je van 18:00 – 02:00 uur eten, drinken en swingen. The Big Swingers neemt je mee op een showreis terug in de tijd, waar je favoriete hits worden gespeeld. Maar dan nét even anders. Pianist Laurens Fish speelt op zaterdag 29 april American Songbook, licht klassiek en jazz. Aanvang: 19:30 uur. Reserveren is aangeraden. Ook op zaterdagavond, tussen 17:00 – 22:00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Beachclub De Golfslag

Ben je van plan om naar het strand te gaan zondag 30 april? Doe dan zeker even Beachclub De Golfslag aan! Vanaf 13:30 spelen de rock/popchicks van de band Luminize op het terras. Mag je eigenlijk niet missen!

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.