Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop? Op woensdag 19 april staan weer vier acts op het podium van Café De Maatschappij om de strijd met elkaar aan te gaan, tijdens de zevende voorronde van Het Maatschappijlied. Zorg dat je om 20:30 uur in de Keizerstraat 67 aanwezig bent, want het publiek stemt mee. Onder andere Moon Unit en Beats Unlimited Crew willen graag naar die grote finale op 24 mei.

Saturnus

Zaterdag 22 april geeft Saturnus alle ruimte aan nachtegaaltjes die hun zangmoment willen pakken tijdens ‘Karaoke Fun’. Aanvang in de Keizerstraat 58 is 20.30 uur.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 22 april vanaf 16:30 kun je terecht voor onvervalste blues van het Blue Brothers Trio en John Frick in Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Om 21:30 uur op zaterdag 22 april in Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, overlaadt rocker Jo de Roeck je met ‘Rocksongs & Ballads’ in de serie ‘Live At The Harbour’. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour is de ‘Perfect Sunday’ vaste prik. Zondag 23 april: singer-songwriter Maureen Green. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 21 tot en met zondag 23 april de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Live muziek op zaterdag begint al een begrip te worden bij Brouwcafé De Hofnar in de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 28. Zaterdag 22 april verblijdt niemand minder dan Jacques Mees & Friends de gast tijdens zijn avondje uit met heerlijke country, folk, blues, American en Bob Dylan-vertolkingen. Mees start om 20:30 uur en zal tussendoor tijd nemen om zijn album te signeren.

Brasserie Palace Promenade en Restaurant Tasca

Zaterdagavond 22 april, tussen 17:00 – 22:00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade, van zangeres Anne Verhart en toetsenist Merijn Wouda. Pianist Laurens Fish speelt op zaterdag 22 april American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2: 19:30 uur. Reserveren is aangeraden.

De Pier

Elk derde weekend van de maand beleef je de perfecte middag met heerlijke vibes en een zwoele programmering op het Pier Podium, tijdens ‘De Pier Jazz sessies’. Op zondag 23 april, aanvang 15.00 uur, neemt de HaagseWoodstreet Big Band je mee op een heerlijke reis vol Jazz & Blues-tunes, die zij in hun 45-jarige bestaan hebben gespeeld!

Jorplace Beach Hostel

Alle strandtenten gaan langzaam open, terwijl Jorplace Beach Hostel zijn loopplank van Café De Zeeman juist binnenhaalt. Kom voor de laatste keer dit seizoen aan boord van het gezelligste café naast de Noordzee. Het is nog één keer tijd voor sterke verhalen, zeemansgrappen, en vies gedans! Line-up: Alex Montoya (tabass-co) en Vruchtenhagel.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.