Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop? In Café De Maatschappij staan op woensdag 5 april wederom vier acts te trappelen van ongeduld om de strijd met elkaar aan te binden, tijdens de zesde voorronde van Het Maatschappijlied. Zorg dat je om 20:30 uur in de Keizerstraat 67 aanwezig bent, want het publiek stemt mee. Onder andere de bekende Scheveningse singer-songwriter Arie Spaans is jurylid van dienst.

HipFest

Het enige echte popfestival in Scheveningen-Centrum brandt op vrijdag 14 april vanaf 16:00 los: HipFest! Geniet van talentvolle bands tot acts die op de drempel van een nationale doorbraak staan, op niet minder dan acht podiumlocaties in de Keizerstraat. Zie artikel elders in deze krant voor het tijdschema.

YMCA Muziekcentrum

Op eerste Paasdag, zondag 16 april, is het Australische Mosman High School Choir uit Sidney te gast op Scheveningen. Het koor geeft een optreden van een uur in het YMCA Muziekcentrum Scheveningen. Aanvang in de Keizerstraat 58 is 11.00 uur en de entree is gratis.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Zaterdag 15 april vanaf 16:30, speelt de Utrechtse Theaterband Van Piekeren zijn eigen, maatschappelijk geëngageerd werk in Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Om 21:30 uur op zaterdag 15 april in Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, ga je genieten van een van de beste singer-songwriters van Den Haag: Willem Bodhi. In de serie ‘Live At The Harbour’ maakt Willem jouw avond. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour is de‘Perfect Sunday’ vaste prik. Zondag 16 april: de fraaie vocals van Joëlle Vierling, bekend van Johan Derksen’s ‘Pioniers van de Nederpop’. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Live muziek op zaterdag is inmiddels vaste prik bij Brouwcafé De Hofnar in de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 28. Het Duo Verbraak & Van Bijnen brengt op zaterdag 15 april een akoestische mix van blues, New Orleans en bluegrass. De gelouterde multi-instrumentalisten trappen af om 20:30 uur.

Brasserie Palace Promenade en Restaurant Tasca

Zaterdagavond 8 april, tussen pakweg 17:00 – 22:00 uur, word je tijdens het menu muzikaal verblijd door het ‘unplugged’ duo Nadine & Mark in Brasserie Palace Promenade. Pianist Laurens Fish speelt op zaterdag 16 april American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2: 19:30 uur. Reserveren is aangeraden.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.