Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Evenals vorig jaar organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met De Maatschappij de liedjesstrijd ‘Het Maatschappijlied’. Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop. Woensdag 22 maart staat de derde voorronde op het programma. Wie van de vier deelnemende acts zal in de finale op 24 mei acte de présence geven? Is het de Utrechtse formatie Van Piekeren? Of schrijven de Hagenezen van Skimming Water deze ronde op hun naam? Komt dat zien vanaf 20:30 uur in de Keizerstraat 67, want het publiek stemt ook nog eens mee. Deskundig jurylid van dienst deze avond is onder andere Fred Zuiderwijk van Omroep West en hét muziekprogramma in de regio, Parkroad Café.

Café John’s Inn

Elke laatste zaterdag van de maand presenteert Popagenda Scheveningen ‘Live in de John’s Inn’. Op zaterdag 25 maart vliegen de classic hits je om de oren. Sass Who, met frontlady Sacha de Bruin en rocker Jo de Roeck in de gelederen, brengt het oude rock- en popgevoel helemaal terug! “Stop scheurende gitaren, een pompende bas, strakke beats, een dijk van een zangeres en nog 4 topmuzikanten waar Den Haag trots op kan zijn in de blender, en het resultaat is een energieke liveshow die jullie laat zweten op de dansvloer van de John’s Inn als nooit tevoren”, laat de zangeres weten. Aanvang in Café John’s Inn, Gentsestraat 38, is 19:00 uur.

Benefietconcert in Saturnus

Op zaterdagavond 25 maart vanaf 20:30 uur organiseert YMCA Den Haag in Saturnus, Keizerstraat 58, een benefietconcert ten behoeve van kinderen die anders niet op vakantie kunnen, bijvoorbeeld door de thuissituatie of sociale of financiële redenen. De bands Trouble in Paradise en Ignition zetten zich deze avond volledig belangeloos in met een spetterend optreden. Het thema is ‘Jukebox Edition’: je kunt bieden op jouw favoriete nummers. De 5 euro entree komt ten goede aan het goede doel. Uiteraard is iedereen welkom!

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Bob, de beste Bob Dylan Tribute Band van Nederland maakt op zaterdag 25 maart om 16:30 zijn opwachting in Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 voor een intiem akoestisch optreden. “Reserveer een plek in de lunchkamer van Leo en Peggy en geniet van bekende en minder bekende songs uit het repertoire van de grote meester”, meldt bandleider Mart de Jong. Vanaf 21:30 uur op zaterdag 25 maart is het als vanouds tijd voor de serie ‘Live At The Harbour’ in Rootz At The Harbour aan de Dr. Lelykade 33. Deze week: Four Keys Jamsession. En elke zondag om 16:00 uur at the Harbour vindt jouw ‘Perfect Sunday’ plaats, met op 26 maart singer-songwriter Lubna Rezzoug. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights. Americana en Roots vergezellen je tijdens het eten en drinken bij Brouwcafé De Hofnar in de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 28, op zaterdag 25 maart vanaf 20:30. Singer-songwriter Michel Ebben is daarvoor verantwoordelijk.

Brasserie Palace Promenade en Restaurant Tasca

Elke zaterdagavond kun je genieten van het menu én heerlijke live muziek in Brasserie Palace Promenade van 17:00 – 22:00 uur. Op 25 maart spelen zangeres Nadine Pruim en gitarist Jeroen Hennephof van de band Rediscovered. Popagenda Scheveningen verwelkomt Restaurant Tasca als nieuwe podiumlocatie! Bij Tasca, Informeel, klassiek, bistro-stijl met ambachtelijke zuid Europese invloeden, is er op meerdere dagen live muziek. Liefhebbers van jazz en klassiek én lekker eten doen er goed aan om zaterdag 25 maart te reserveren, als pianist Katja Hyun Jung Ji mooie composities serveert. Plaats van handeling: Ankerstraat 2 tijdens het diner.

 

Jorplace Beach Hostel Scheveningen

Jorplace Beach Hostel, Keizerstraat 296, verandert aanstaande vrijdag 24 maart voor de derde maal in bruine kroeg De Zeeman. Captain Jordy en zijn matrozen geven een wereldparty vanaf 21:00 tot in de vroege uurtjes, met Andre Agressi all night long achter de draaitafel!

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.