Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

        Whisky en muziek in Saturnus

Waar kun je deze eerste week van het nieuwe jaar terecht voor je dosis live muziek op Scheveningen? YMCA Scheveningen begint in ieder geval heel goed! Na de traditionele nieuwjaarsborrel is het live podium van de YMCA, Saturnus, het decor voor een groot meezingevenement: Sing-Along met de formatie Van Ossenhaas. Op zaterdag 7 januari is iedereen met een gesmeerde stem vanaf 21:00 uur welkom in de Keizerstraat 58 om heel veel beroemde songs mee te zingen. Niet te missen dus!

Dramtune Festival op het Live Podium van Saturnus

“Muziek en het goede leven, wat wil je nog meer?”, aldus de Italiaanse Scheveninger Sandro Bruti. Met zijn Stichting Dramtune verbindt Sandro mensen door middel van muziek- en culturele evenementen, hemelse Single Malt whisky en traditionele Italiaanse gerechten. Een zeer succesvolle combinatie, in de praktijk. Een evenement dat al deze ingrediënten in zich heeft, vindt plaats op zondag 8 januari vanaf 16:00 uur op het live podium van Saturnus, Keizerstraat 58: Dramtune Festival. Het talentvolle Seed of Ayawaska uit Den Haag, de Italiaanse formatie Rich Apes en de folkrock-fusionband Die Freedes uit Duitsland zorgen voor een internationale muzieksaus om je vingers bij af te likken. Voor een tientje zit je goed met muziek én pasta! Alleen de live muziek zien en horen? Kost je slechts 5 euro.

In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 staat op zaterdag 7 januari vanaf 16:30 uur rockformatie Valice (voorheen Cookie & the Crunch) geprogrammeerd. Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een lekkere live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: Acoustic Maniacs. Ook in The Harbour maar dan elke zondag om 16:00 uur: ‘Perfect Sunday’, met op 8 januari de bekende zangeres Joëlle Vierling. Lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

En op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 6 tot en met zondag 8 januari de hele avond terecht voor live muziek van de huisband Harbour Lights.

Meer informatie op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.