Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

World Forum The Hague Churchillplein 10

Van donderdag 12 januari tot en met 12 januari (wisselende aanvangstijden) in het nieuwe jaar kun je genieten van de Amerikaanse superster Anastacia, die de rol van Killer Queen vertolkt in de musical We Will Rock You! Deze mega spectaculaire nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Ben Elton is te zien in het World Forum Theater, en wordt geheel in het Engels opgevoerd. ‘We Will Rock You’ is een sensationele ode aan de iconische muziek van de legendarische band Queen, verpakt in een futuristisch avontuur dat zich afspeelt in een tijd waarin live muziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar natuurlijk zijn er jonge rebellen die strijden tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Ons advies: reserveer nu!

Route 66 – Badhuisstraat 222

Route 66 gaat gewoon lekker door in het nieuwe jaar! Op zaterdag 4 januari wacht er een surprise act voor je op het podium en de eerste zondag van de maand zal voortaan in het teken staan van jazz. En natuurlijk behoort meezingen of meespelen tot de mogelijkheden! Aanvang op zondag 5 januari is 15.30 uur. Vanaf medio januari verschijnt de fonkelnieuwe programmering!

Lunchkamer Den BEngel – Willem de Zwijgerlaan 50

Op zaterdag 4 januari staat MiRoJo op het sfeervolle podium van Den BEngel in het hart van het Statenkwartier. Deze geoliede muzikale machine met een mix van classics, uitgevoerd door Haagse topmuzikanten als zanger-gitarist Ronn van Etten en toetsenist Michael Eschauzier, zorgt voor een zeer aangenaam begin van 2020! Mis ‘m niet vanaf 15.30 uur.

Café Tante Knier Keizerstraat 56

In het gezellige café Tante Knier kent gezelligheid geen tijd. Guido’s Nieuwjaarsparty zal daar zeker aan bijdragen! Op zaterdag 4 januari vanaf 21.00 uur gaan we lekker los met Jan Schneider en DJ Marcel Bosman. Komen!

Blaze & Co – Gevers Deynootplein 36

De gave nieuwe podiumlocatie Grill Restaurant & Bar Blaze & Co biedt wekelijks stomende Americana en blues in het bar/loungegedeelte: de formatie Katvanger op donderdag 2 januari om 18.00 en The Rodeo Roses op zondag 5 januari om 17.00. Heerlijk genieten!

Dramtune: Casa Bruti Session – Haarlemsestraat 20, hoek Harstenhoekweg

Sandro Bruti zorgt goed voor zijn gasten tijdens de Dramtune Casa Bruti sessies, vol Italiaanse specialiteiten, kwaliteitswhisky’s en wereldmuziek. Het nieuwe jaar begint goed in huize Bruti met

Victor Alexander (accordeon) & Rosey McCabe (harp en vocals), die hun Ierse roots in de welbekende intieme sfeer door laten klinken. Aanvang op woensdag 1 januari is 17.30 uur. Reserveren kan via info@dramtune.com.

Café Yil – Prins Willemplein 1

Bij het sfeervolle Café Yil begint het nieuwe jaar ook heel goed met een ‘Live Sunday Café: Nieuwjaarsreceptie’. En als dan ook nog eens City Lights met Scheveninger Arie Spaans en Jan den Boer optreden, dan zorg je dat je erbij bent! Aanvang op zondag 5 januari is 15.30 uur.

Brasserij De Laer– Van Boetzelaerlaan 13e

De Laer viert het nieuwe jaar met MiRoJo op zondag 5 januari vanaf 16.30 uur. Zie Den BEngel voor de beschrijving van de band!

De Pier

DJ Friss opent het eerste weekend van 2020 op vrijdag 3 januari boven zee tijdens de ‘Lighthouse Music Collective’ vanaf 16.00 uur. De 2 Heeren zorgen voor de Saturday Grooves op zaterdag 4 januari. DJ Prosciutto sluit het weekend af met zijn Sunday Grooves op zondag 5 januari. Aanvang voor de ‘Grooves’ is 14.00 uur.

Haagse Jazz Club – Crowne Plaza Hotel Van Stolkweg 1

De Haagse Jazz Club, gehost door het Crowne Plaza Hotel aan de Van Stolkweg/Scheveningseweg, heeft elke zondag jazz van kwaliteit op het podium. Op zondag 5 januari zal de Haagse Jazz Club Houseband 2020 laten swingen als een malle. Mis het niet vanaf 14.30 uur.

Encore By Simonis – Dr. Lelykade 5

Zondag 5 januari vanaf 12.30 bij Encore by Simonis: Soul Divas. Dit belooft een geweldige middag te worden met de beste soul classics ever!

Crazy Pianos – Strandweg 21-29 Boulevard

Elke woensdag tot en met zondag kun je tot in de nachtelijke uurtjes genieten van het beproefde Crazy Pianos-concept: Crazy entertainers op de in het oog springende rode vleugels en het drumstel maken van elke avond een groot feest. De Crazy Pianisten spelen uiteraard ook verzoeknummers. Vraag deze aan en geniet van de live optredens.

Max Guitar – Dr. Lelykade 12

Bij gitaarspecialist Max Guitar zijn er elke zaterdag Open Mic-sessies, waarbij je als jonge singer-songwriter een podium krijgt in het aangrenzende café van de winkel. Na de finale van afgelopen zaterdag gaat het dit jaar gewoon weer door, en wel op zaterdag 4 januari om 13.00 uur. Natuurlijk onder leiding van Febby Tasiran. De meest originele song wordt beloond met een voucher van 25 euro. Aan het eind van elke sessieperiode vindt een battle plaats tussen alle voucher-winners op het grote podium van Max Guitar.

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 4 januari vertolkt Laurence Fish American Songbook, licht klassiek en jazz op de piano in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur. Reserveren is gewenst!

La Galleria Kurhausplein – Gevers Deynootplein 105

Geen betere manier om 2020 in te luiden dan met Roberto op gitaar en zang! Op woensdag 1 januari. Vanaf 18.00 uur is hij jouw gastheer.

STeam, Brasserie Palace en La Galleria Boulevard
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je elke vrijdag tot en met zondag de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de Steam Live Band. Op zondag is het aanvangstijdstip al om 12.00 uur. Op de vrijdagen en zaterdagen vanaf 18.30 uur is de Duo Radio Italia Show met Roberto Filippo bij La Galleria Boulevard aan de Strandweg 51 aan. Een avond vol Italiaanse classics! De Italiaanse sfeer gaat op de zondagen net zo makkelijk door met met Roberto’s (Galante) Italian Show vanaf 12.00 uur. En ook elke zaterdag, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je vaste prik van jazz en pop én de culinaire specialiteiten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.