Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

In de serie ‘Live in De Maatschappij in wintertime’ gaat de intense zanger en gitarist Willem Bodhi weer tot het uiterste op het sfeervolle podium van De Maatschappij. Hij zet Scheveningen-Dorp op woensdag 7 februari in vuur en vlam met zijn pure muzikaliteit. Genieten geblazen! Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals altijd rond 20.30 uur.

Aloha Surf

Het winterconcept op de donderdagen bij Aloha Surf, Strand Noord 2B, is er één om je vingers bij af te likken: de ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions & Food’. Beleef wisselende culinaire specialiteiten en hele goede live muziek. Scheveningser kan het niet op donderdag 8 februari , met vanaf 18.30 mosselen en friet en aansluitend de Scheveningse singer-songwriter Teddy Macrander (bekend van het duo Something like Sunshine). Dit fijne avondje uit kun je niet laten lopen! Reserveren is handig.

Muzee Scheveningen

In de serie Friday Night Jazz in Muzee Scheveningen betreden trompettist Ruud Breuls en tenorsaxofonist Paul Heller & Friends op vrijdag 9 februari het sfeervolle museumpodium. De virtuozen zijn beide solist in de WDR Big Band. Ze worden begeleid door Juraj Stanik op piano, Frans van Geest – contrabas en drummer Hans Braber. Het concert in de Neptunusstraat 90-92 begint om 20.30 uur.

Lunchkamer Den Engel

Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 heeft nog een ietsje langere break, om vanaf zaterdag 17 februari weer spetterend terug te keren! Houdt de volgende editie van De Scheveningsche Courant in de gaten voor het programma.

Poppodium Saturnus

Op zaterdag 10 februari vanaf 20.00 uur vindt een van de voorrondes van Talent Event plaats in popodium Saturnus, Keizerstraat 58. Aan deze talentenjacht voor jonge muzikanten uit de regio Den Haag nemen ook Scheveningse bands en singer-songwriters deel, waaronder Something like Sunshine en Sugarskulls. Tijdens déze voorronde wordt de Scheveningse eer hoog gehouden door de band Sunday’s The End, met de zoon van oud-Suburbs zanger Johan ter Schegget als frontman. Naast het panel van juryleden, stemt het publiek ook mee om de uiteindelijke winnaar aan te wijzen. Kom de talenten dus aanmoedigen en stem op je favoriet!

De Pier

Dance, dance, dance voor het middenpodium op De Pier! In de serie Borrel met Oppas opent DJ Cassus op vrijdag 9 februari het weekend al om 16.00 uur. DJ Prosciutto draait de gouden hits tijdens The Seaside Market op zaterdag 10 februari vanaf 12.00 uur! De zondag staat wat muziek betreft in het teken van het Shiva Festival, dat plaatsvindt op het Zuideiland.

Brouwcafé De Hofnar

Zanger en gitarist Ro Halfhide speelt tijdens de ‘Acoustic Harbour Sessions’ in Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, zijn bluesy, catchy, jazzy en verrassende muziek met contrabassist Felix Hildebrand. De aanvang in de 2e Binnenhaven op zaterdag 10 februari is zoals altijd om 20.30 uur. En ondertussen geniet je van de heerlijke keuken en fijne drankjes.

Restaurant Tasca

Op zaterdag 10 februari speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 10 februari, zoals gebruikelijk tussen 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.