Mitch Rivers opent 2e editie van muziekserie Maatschappijpop

Van 13 september tot en met 20 december 2017 organiseert Popagenda Scheveningen in samenwerking met Café De Maatschappij de 2e editie van Maatschappijpop. Elke woensdag zitten muziekliefhebbers gebeiteld bij De Maatschappij met meer dan 30 bands en singer-songwriters, die een duizelingwekkende mix van de genres Indie, Americana, pop, folk, funk en reggae serveren. Alle artiesten spelen eigen werk. Maatschappijpop biedt tevens een podium voor jong talent.

Start Maatschappijpop 2017

Maatschappijpop start op woensdag 13 september met intense Americana, Countrysoul en Rock van de bekende singer-songwriter Mitch Rivers en zijn band. De opwarming wordt verzorgd door Teddy Macrander, de helft van het goed aan de weg timmerende en talentvolle Something like Sunshine. De komende weken, tot diep in december dus, zijn er optredens van onder andere The Navigators, Belle of Louisville, Echotape (UK), Pyke en A Brighter Light geprogrammeerd.

Stichting Popagenda Scheveningen

Popagenda Scheveningen heeft als doel live muziek op Scheveningen blijvend te promoten door het organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen, festivals en programmeringen, continuïteit van live muziek te waarborgen en publicatie en distributie van ALLE live popoptredens op Scheveningen in een live muziekagenda en –weekoverzicht. Popagenda Scheveningen is organisator van HipFest, het eerste popfestival ooit in Scheveningen-Dorp, Prinsjespop, Haags Beat Festival en vele andere popevenementen.

Maatschappijpop | Elke woensdag vanaf 13 september t/m 20 december 2017 | Aanvang 20:30 uur | De Maatschappij, Keizerstraat 67 | Entree: gratis | www.versimpeld.nl | www.facebook.com/PopagendaScheveningen