Charly Lownoise, De Kraaien, Pat Smith en vele anderen zorgen zorgen voor topshows op o.a. Vlaggetjesdag, HipFest en Schollenpop

Livestream mét publiek bij Poppodium Aan Zee Saturnus

YMCA Scheveningen gaat vanaf Vlaggetjesdag zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek verzorgen, in samenwerking met Scheveningse (cultuur)organisaties. Organisators YMCA en Popagenda Scheveningen starten zaterdag 13 juni vanaf 16.30 uur met topshows van Charly Lownoise en Pat Smith! De organisatie wil met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur. Plaats van handeling is popzaal Saturnus, onderdeel van YMCA.

Livestream lui vanaf de bank volgen of live aanwezig zijn?!

Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mag de organisatie een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets, stuur dan direct een mail naar talentenaanzee@gmail.com en vertel in het heel kort waarom jij hierbij wilt zijn!

Doneer voor de Haagse artiesten en cultuurmakers
Houd de sociale media van Poppodium Aan Zee in de gaten om te checken hoe je de Haagse artiesten en betrokken organisaties financieel kunt ondersteunen. Vóór, tijdens en na de livestreamshow zullen de mogelijkheden zichtbaar zijn.

Poppodium Aan Zee: De Culturele broedplaats van Scheveningen

YMCA Scheveningen en Popagenda Scheveningen willen met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Popodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. Poppodium Aan Zee wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

 

Voor de serie livestreams werkt de organisatie samen met Vlaggetjesdag (13 juni), TrashUre Hunt (20 juni), HipFest (27 juni), Talenten Aan Zee (4 juli) Schollenpop (11 juli) en Vreugdevuur Scheveningen (18 juli).

 

Info Livestreams

Alle info over de serie livestreams vind je op de Facebookpagina van Poppodium Aan Zee, en via de socials van de medewerkende organisaties!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Serban |

Tel: 06 43 02 29 45 | e-mail: alexander@demediacentrale.nl