Poppodium Aan Zee presenteert Livestream Talenten Aan Zee!

In de serie van zes livestreamconcerten die Poppodium Aan Zee verzorgt in samenwerking met meerdere Scheveningse cultuurorganisaties, zoals TrashUre Hunt, Schollenpop en Vreugdevuur Scheveningen, komt zaterdag 4 juli Talenten Aan Zee aan bod. Dit Talentontwikkelingsproject van YMCA Scheveningen en Popagenda Scheveningen, dat vorig jaar plaatsvond in aanloop naar én op Vlaggetjesdag,  wordt in 2020 als gevolg van de Coronacrisis ‘uitgesmeerd’ over de maanden juni, juli en november. Deze livestream, waar jonge Scheveningse muzikanten het podium en de camera’s krijgen, is er een onderdeel van. Bij elk concert is een beperkt aantal bezoekers welkom.

Tijdschema Talenten Aan Zee Livestream
De livestream is te volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, YMCA, Saturnus Live Music en Popagenda Scheveningen. Lekker lui vanaf de bank zal het volgende tijdschema aangehouden worden:

19.45 – 19.55 Charlize: Music Academy Scheveningen
19.55 – 20.00 Sander: YMCA
20.00 – 20.05 Amber
20.10 – 20.30 Enemy of The State: Drumschool Barry Kruik
20.35 – 20.50 Orla & Larissa
20.55 – 21.10 Wolf ter Schegget
21.15 – 21.30 Shenzi & Orla
21.35 – 21.55 Louise
22.00 – 22.20 Teddy Macrander
22.25 – 22.50 Robin Dirksen: AVA NOVA

De presentatie is in handen van Grace en Rafaël van Jong op Scheveningen. Deze organisatie zet zich in voor alle Scheveningse organisaties die activiteiten aanbieden voor kinderen en jongeren.

Poppodium Aan Zee: De Culturele broedplaats van Scheveningen

Poppodium Aan Zee heeft als doel een broedplaats te zijn voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering op sociaal maatschappelijke wijze in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. YMCA Scheveningen wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek. Deze cultuurorganisatie streeft naar structurele samenwerking met en participatie van scholen (primair en voortgezet), cultuuraanbieders, professionals uit de muziekindustrie, rolmodellen (bekende muzikanten), popmuziekorganisaties, muziekfestivals, Muzee en Cultuurschakel, met als doel talenten daadwerkelijk ruimte te bieden om zich te ontwikkelen en daarmee talentontwikkeling naar een kwalitatief hoog niveau te stuwen.

 

Info

Poppodium Aan Zee presenteert: Talenten Aan Zee Livestream

Shows van: muziektalenten uit Scheveningen

Datum: zaterdag 4 juli

Aanvang 19.45 uur

 

Alle info over deze livestream vind je via de socials van Poppodium Aan Zee, YMCA en Saturnus!

 

EINDE PERSBERICHT

———————————————————————————————————————
Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Serban |

Tel: 06 43 02 29 45 | e-mail: alexander@demediacentrale.nl