Live muziek deze week op Scheveningen

David Benjamin in De Maatschappij

Waar kun je deze week terecht voor je dosis live muziek op Scheveningen? In de muziekserie Maatschappijpop van Popagenda Scheveningen en Muziekcafé De Maatschappij, staan David Benjamin, Petrol en Something like Sunshine geprogrammeerd op woensdag 2 november in de Keizerstraat 67 vanaf 20:00. “Muziek heeft de kracht om direct bij de gevoelens en emoties van mensen binnen te komen”, aldus David Benjamin. David maakte een onuitwisbare indruk (finale) in het televisieprogramma ‘ De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen. Inmiddels is zijn agenda druk bezet en toerde deze singer-songwriter meerdere malen mee met Chef’Special als solo support act. Woensdag speelt hij voor Scheveningen-Dorp in De Maatschappij!

In Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 zit je op zaterdag 5 november om 16:00 helemaal gebeiteld met de ‘hot-blooded blues’ van The John Frick Band. Direct hierna kun je in één moeite doorrijden of -fietsen naar Het Spuigat bij de jachthaven, ingang Kranenburgweg 160. Daar vangt de bekende toetsenist Michael Eschauzier je om 19:00 uur graag op met zijn formatie The Scuppers.

Op het live podium van Saturnus, Keizerstraat 58, ben je op zaterdag 5 november vanaf 20:30 uur meer dan welkom voor de stuwende indie-wave rockband Magnavox Radio. “Wij maken sferische en energieke songs met geluiden uit de jaren 80 gecombineerd met eigentijdse indie-rock”, meldt de band enthousiast. Elke zaterdag om 21:30 uur serveert Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, een weergaloze live gig in de serie ‘Live At The Harbour’. Deze week: ‘Brian Invites : Mauro Molenaar’. Ook in The Harbour maar dan elke zondag: ‘Easy Sunday’, met op 6 november Joelle Vierling.

En natuurlijk kunnen de muziekliefhebbers hun hart ophalen, of lekker meespelen, tijdens de traditionele Open Mic van Maxcafé Scheveningen aan de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 12. Met een lekker hapje en drankje zit je goed bij Max op zondag 6 november van 12:00 – 17:00.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.