HipFest 2018: popfestival op Scheveningen is terug

Op goede vrijdag 30 maart 2018 brandt het enige echte gratis toegankelijke popfestival in het hart van Scheveningen weer los: HipFest. Van 16:00 tot 02:30 uur barst de Keizerstraat wederom uit zijn voegen door het muziekgeweld van bijna 30 geweldige acts! De eerste namen in de programmering van HipFest 2018 zijn bekend! Onder andere The Mysterons en Mooon zullen een waanzinnige show geven

HipFest

Op HipFest spelen de gevestigde acts, opkomende bands en jong talenten die je gezien moet hebben! In een brede programmering van Indierock, alternatieve rock en garage tot reggae, Americana, folk en singer-songwriter. Dompel je onder in het festivalgedruis en beleef het mee in de meest historische straat van Scheveningen, op nog geen 50 meter afstand van de Noordzee. Begin je paasweekend goed op de vrijdag en geniet samen met ons van boeiende muziek en opwindende artiesten.

De organisatie van HipFest heeft een grote ambitie: meer live muziek op Scheveningen. HipFest verbindt bands (divers aanbod van muziekstijlen) met horeca (vraag) en vervult een grote behoefte van muziekliefhebbers. Bands krijgen een festivalpodium, de horeca ontvangt veel publiek en dit publiek wordt getrakteerd op muziek in vele stijlen. Daarbij speelt de aantrekking van een (nieuwe) doelgroep ten behoeve van Scheveningen-Dorp een belangrijke rol.

Locaties

Onder andere de volgende locaties zijn festivalpodia op HipFest:

 De overige podiumlocaties worden in aanloop naar het Festival bekendgemaakt.

Programmering

De volledige programmering wordt in aanloop naar het festival bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van HipFest. Natuurlijk geven wij alvast de eerste namen prijs: The Mysterons, Ten Years Today, San Dollar, Super Ego, Baskar, Kitty Kitty Tuna, Port of Call, Muji Roux, King Miles, Kitchenette en Mooon!