Informatie & Contact Popagenda Scheveningen

Stichting Popagenda Scheveningen heeft als doel live muziek op Scheveningen blijvend te promoten door:

  • het bedenken en organiseren van (grote) popcultuur-maatschappelijke evenementen, festivals, programmeringen en projecten op Scheveningen voor inwoners, bezoekers en ondernemers van Scheveningen, met een continue aantrekkingskracht voor het stadsdeel Scheveningen als gevolg;
  • continuïteit in haar cultuur-maatschappelijke projecten en optredens te waarborgen, in relatie tot haar pijlers muziek (diverse genres), cultuur, talentontwikkeling, educatie, maatschappij en imago van het stadsdeel. Zonder beperking van leeftijd of bevolkingsgroep.
  • Publicatie en distributie van ALLE live popoptredens op Scheveningen door middel van een live muziekagenda.

Stichting Popagenda Scheveningen is organisator van HipFest, het eerste popfestival ooit in Scheveningen-Dorp, Prinsjespop (winnaar plan voor Stadsdeel Scheveningen ter afsluiting 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden), Vlaggetjesdag/week, Het Maatschappijlied en nog vele andere popevenementen.

Aantrekkingskracht voor Scheveningen

Met de organisatie van (grote) popevenementen door Stichting Popagenda Scheveningen neemt de aantrekkingskracht voor de stad en het dorp automatisch aanzienlijk toe. Cultuurevenementen van deze omvang, die voor alle inwoners én bezoekers van Scheveningen toegankelijk zijn, zijn belangrijk voor het imago van dit stadsdeel. De sociaal-culturele cohesie die hieruit ontstaat, is een levensader.

*Scheveningen is de basis, maar Stichting Popagenda Scheveningen sluit projecten in de
gemeente ‘s-Gravenhage en/of Nederland niet uit.

Als non-profit organisatie is participatie voor Stichting Popagenda Scheveningen belangrijk. Door de capaciteiten van meerdere partners te bundelen, is het mogelijk om onze projecten succesvol uit te voeren. Wij werken samen met

Stagiair(e)s en vrijwilligers

Stichting Popagenda Scheveningen is een non-profit organisatie, die samenwerkt met scholen, stichtingen en verenigingen. Dit houdt in dat vele vrijwilligers en stagiair(e)s op het gebied van geluid/lichttechniek, catering, hospitality, PR, communicatie en presentatie de kans krijgen waardevolle werkervaring op te doen tijdens een (groot) publieksevenement.

Stichting Popagenda Scheveningen staat altijd open voor participatie met nieuwe organisaties!

Stichting Popagenda Scheveningen

0643022945
info@popagendascheveningen.nl
www.facebook.com/PopagendaScheveningen
KvK Haaglanden: 66048087