Residentie Orkest Lazy Sunday: Ontmoet onze nieuwe maestro

Tickets €10.00
21-03-2021
Zuiderstrandtheater
Aanvang: 10:00
classicalmusic

Terwijl je geniet van goede koffie, versgeperst sap en iets lekkers erbij, trakteren de musici van het Residentie Orkest je op de mooiste en meeslependste composities. Met de onthaastende weldaad van cello’s, violen en koorstemmen maak je de zondag de beste dag van de week.

Anja Bihlmaier
Maak alvast kennis met de aanstaande chef-dirigent van het Residentie Orkest, Anja Bihlmaier. Vlak voordat ze volgend seizoen begint, brengt de Duitse dirigente de mooiste werken uit de romantiek naar Den Haag. Sinds kort is ze ook vaste gastdirigent van het Finse Lahti Symfonieorkest, en vanuit Finland neemt ze de Eerste symfonie van Sibelius mee. Samen met het romantische Vioolconcert van Bruch is dat precies de muziek waarin het talent van vioolvirtuoos Stefan Jackiw volledig tot zijn recht komt.

Muzikale kinderworkshop (4-10 jaar)
Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Neem kinderen dus vooral mee naar het Zuiderstrandtheater! Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren noodzakelijk. Je kunt de workshop meebestellen tijdens het bestelproces, bij de stoelkeuze.