Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Live on the Beach

Live on the Beach is weer terug dit jaar met concerten van Golden Earring en Anouk! Op donderdag 6 september trappen de Haagse rockhelden van de Earring af om het succes van ‘Radar Love’ na 45 jaar te vieren met een groots strandconcert! De legendarische song zorgde in 1973 voor hun internationale doorbraak. In het voorprogramma staan de Scheveningse topartiest Pat Smith en Tim Akkerman die het repertoire van Bruce ‘the Boss’ Springsteen eer aan doet. Anouk’s enige ‘eigen’ show van het jaar is aan onze kust op vrijdag 7 september een feit!  Vorig jaar stond de meest succesvolle rockzangeres van Nederland al in een ongelofelijke sfeer voor een stampvol strand. Ook dit jaar sluit ze haar muziekzomer af op Scheveningen. Het belooft wederom een fantastische avond te worden: maar liefst 1,5 uur Anouk met een mix van haar tophits! In het voorprogramma vinden wij wederom Pat Smith, Rondé en Son Mieux. Aanvang voor beide dagen is 17.00 uur. Het aantal kaarten is nog zeer beperkt. Tickets koop je via www.liveonthebeach.nl.
De Maatschappij – Keizerstraat 67

In de serie ‘Live in De Maatschappij in Summertime’ is er volop van muziek te genieten deze zomer. Noem het poppy, noem het jazzy, noem het easy listening…..noem het Music By Marly. Laat je op woensdag 5 september meevoeren door het betoverende geluid en gevoelige stem van Marleen van Veen. Geniet ervan!. Aanvang is 20.30 uur.

Byron Bay Lunch Café – Wassenaarsestraat 86

In het kersvers geopende Byron Bay Lunch Café kun je, naast heerlijke huisgemaakte specialiteiten en verse koffie, terecht voor volledige akoestische live muzieksessies. Op zaterdag 8 september vanaf 14.00 uur speelt de Haagse singer-songwriter Big Al intiem en onversterkt. Wees welkom!

Poppodium Saturnus – Keizerstraat 58

In de Scheveningse popzaal Saturnus is het op zaterdag 8 september ruim baan voor een avond vol hits, van vroeger en nu, vertolkt door drie zangeressen uit de ‘NewJamm-stal’. De hoofact is Tamim Taban, de winnaar van ‘The voice of Afghanistan’! Aanvang voor dit bijzondere optreden is om 20.30 uur.

De Pier

Volop Summersounds en en Sunday Grooves, dit weekend op De Pier. DJ Lao Lao trapt op zaterdag 8 september om 14.00 uur af en de zondag is in goede handen bij DJ Cassus. Aanvang dan is eveneens 14.00 uur.

Whoosah Beachclub – Zwarte Pad 66

Whoosah gaat op zondag 9 september vanaf18.30 uur terug naar de ware kunst van de one-man show met DJ Sir John Talabot! Talabot gaat uren maken in de serie All Day Long Beach. Doen!

Colorado Charlie Beachclub – Zwarte Pad 64

De wekelijkse borrel bij La Terrazza presenteert op vrijdag 7 september ‘Beat the Heat’, met in de line-up onder andere Tim Hox, Je Favoriete DUO, Murten, Karim Soliman en Stefano Richetta. Aanvang: 16.00 uur. Zaterdag 8 september staat vanaf 22.00 uur in het teken van ‘Free Your Mind presents: Joris Voorn’, met verder Edwin Oosterwal en Operation Blackbox achter de Wheels of Steel. Zondag 9 september is gereserveerd voor ‘Behrouz at the Beach’. De DJ neemt je uren lang mee in zijn mindset. Om 18.00 start de eerste tune!

Comeonin – Antonie Duyckstraat 141

In de nieuwe podiumlocatie op Scheveningen in het Statenkwartier, Borrel- en Eetcafé Comeonin (Come on in), kun je om de week op zondagen van 16.00 uur tot 19.00 in een prettige sfeer lekker borrelen, genieten van live muziek en – waarom niet? – direct aanschuiven aan tafel voor de overheerlijke specialiteiten van het huis. Op de reguliere muziekzondag (Het Zondagmiddagcafé) speelt de Haags-Scheveningse formatie Quiet Colours heerlijke Latin-jazz om door een ringetje te halen. Beter mis je dit optreden niet op 9 september!

Dramtune bij de Waterkant – Theeschenkerij Rozentuin Westbroekpark

Het Dramtune-Concept van Sandro Bruti is uniek: verse, Italiaanse specialiteiten uit eigen keuken, voortreffelijke Whisky’s en Grappa’s én natuurlijk muziekgezelschappen uit alle windstreken. Op zaterdag 8 september mag je er gewoon weer van genieten vanaf 17.00 uur. De live muziek is er, maar van wie blijft nog even een verrassing. Je wordt sowieso deze avond op heerlijke dansbare plaatjes getrakteerd door DJ Hessler. Gedurende de vooravond is er ook een feestelijke opening van de nieuwe Bunker Expositie.

Catch By Simonis – Dr. Lelykade 43

Bij Catch by Simonis ga je tijdens en na de lunch op zondag 9 september lekker los op de ‘Disco Sessions’. Vanaf 13.00 uur hoor je de overbekende Disco/Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan. Vergeet niet te reserveren!

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 8 september speelt pianist Laurence Fish zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 7 augustus tot en met zondag 9 september zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Op zaterdag 8 september, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je natuurlijk van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.