Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Live muziek tijdens Volvo Ocean Race

Het zal de Scheveninger niet ontgaan zijn dat de Volvo Ocean Race onze haven deze week heeft overgenomen. De organisatie heeft daarbij z’n best gedaan om de bezoekers een mooie live muziek line-up cadeau te doen, want de volgende artiesten zijn gratis te zien en horen: woensdag 27 juni om 16.00 – Maan, donderdag 28 juni om 20.30 uur – Splendid, vrijdag 29 juni vanaf 16.30 uur – Causes, Racoon en Chef’Special en zaterdag 30 juni vanaf 19.00 uur – Coronas. Voor meer info raadpleeg je Volvo Ocean Race online.

De Maatschappij – Keizerstraat 67

In de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’ is het podium op woensdag 27 juni voor weer een te gekke artiest. Melk, havermout, banaan, misschien wat stukjes appel en….. een goede scheut RUM! De perfecte start van een creatieve, levensbewuste dag voor Singer-songwriter Machiel Scholten. Met zijn gitaar, diepe stem en heerlijke liedjes weet hij als ‘Rum for Breakfast’ de mensen te raken. Ook in Scheveningen-Dorp. Aanvang is zoals altijd rond 20.30 uur.

Poppodium Saturnus – Keizerstraat 58

De metalfans kunnen weer los in de grootste popzaal van Scheveningen als de bands Conspiracy en Ugly het podium bestormen. Scheurende gitaren, strakke drumpartijen, en goede ouderwetse metal. Deze avond belooft veel goeds met de focus op metal!Aanvang: 20.30 uur.

John’s Inn – Gentsestraat 38

Het muziekcafé van Scheveningen-Noord luidt de zomer op zaterdag 30 juni in met een tropische verrassing: Reggae Reggae en nog eens Reggae! Y-Mara, onder leiding van de ultra-groovende bassist Romeo Biswane, speelt eigen songs en alle golden classics van Bob Marley, Inner Circle, Maxi Priest, UB40 en Steelpulse. Een feestje vanaf 19.00 uur…..mis ‘m niet!

De Pier

In de serie Lighthouse Music Collective op De Pier staat DJ Prosciutto vrijdag 29 juni om 16.00 uur voor je klaar om het weekend in te luiden. Zaterdag 30 juni hoor je de Summer Sounds uit de draaitafels van DJ Alex Montoya. Hij begint zijn set om 14.00 uur. Zondag 1 juli is er een vol middagprogramma boven zee. Leerlingen van Music Academy Scheveningen (Marloes Jager) benutten van 13.00 – 14.00 uurhet Pierpodium voor hun showcase, gevolgd door een fijne en gezellige gig van de akoestische coverband Het Projectje.

Beachclub Indigo – Zwarte Pad 65

Vrijdag 29 juni is het tijd voor de beroemde Indigo Full Moon Party 2018. Van 21.00 uur tot diep in de nachtelijke uurtjes zweef je over het zand en tussen de palmbomen door en gaat en passant ook nog eens finaal uit je stekker met een line-up waar je U tegen zegt. Zullen we er eens een paar noemen? Sunny Sjoerd, Justin Verkijk, Boris Werner en Mino Abadler. Heb je nog meer stimulans nodig? Nee toch? Hark binnen die tickets!

Whoosah Beachclub – Zwarte Pad 66

Vrijdag 29 juni komt PIÑA naar Whoosah Beachclub op het strand van Scheveningen! Een feest met de heetste Latin muziek, in tropische sferen en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond dans je op de lekkerste reggaeton, latin hits, gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken! Partytime is 20.00 uur. Zondag 1 juli komt een ware hittegolf over Whoosah met veel Tropische gekkigheid en natuurlijk de beste dance acts: David Funk, Driss Bennis en Ian Martin. Om 18.00 uur begint het feest.

Colorado Charlie Beachclub – Zwarte Pad 64

Het weekend begint bij Colorado Charlie reeds op donderdag 28 juni vanaf 16.00 uur met ‘Give Soul Presents: Dondernacht at the Beach’. Line-up: De Sluwe Vos, Samuel Deep, Karim Soliman, GoodLife en Wolff & Swaleh (vinyl only set). De vrijdagmiddagborrel, La Terrazza, op 29 juni loopt zoals inmiddels bekend weer lekker uit de hand, met deze keer de topacts Stefano Richetta, Jarun, Reach en Lou Kluun op het programma. Start: 17.00 uur. Zaterdag 30 juni staat vanaf 17.00 in het teken van ‘Colorado Marley’ met de best Dub sounds van EL Rub-a-Dub and DubTuan! ‘Teenage Mutants all day long at the Beach’ sluit het weekend op zondag 1 juli vanaf 15.00 uur af met kolossale bassen en opzwepende beats op de vloer, en hitlijstvriendelijke producties van labels als Stil Vor Talent en Off Recordings. Geniet ervan!

Hudson Statenkwartier – Aert van der Goesstraat 21

Iedere eerste zondag van de maand gaan de jazzliefhebbers natuurlijk naar de Hudson Jazz Sessies. Plaats van handeling is Café Hudson Statenkwartier. Op zondag 1 juli juni vanaf 16.00 is het genieten geblazen met de sessie van David Lukacs (saxofoon) en Menno Daams (trompet). De overige muzikanten zijn gitarist Vincent Koning, Remco Hofman op piano, bassist Wim van Wijngaarden en Barry Olthof op drums. Na 18.00 uur is er een jamsessie.

Brouwcafé De Hofnar – Dr. Lelykade 28

Inrainbows is het muzikale samenwerkingsverband waarin zangeres Anita Bakker en muzikant Anton Arema elkaar vocaal ontmoeten en uitdagen. Een aantal fraaie tweestemmige pop/rock-klassiekers passeert de revue op zaterdag 30 juni in Brouwcafé De Hofnar. Aanvang: 20.30 uur

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 30 juni speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 30 juni, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.