Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Muzee Scheveningen – Neptunusstraat 90-92: albumpresentatie Ragmob!

Tijdens de traditionele Scheveningse Dag in Muzee Scheveningen zal de bekende Haags-Scheveningse band Ragmob, met onder andere Arie Spaans en Remco Prins in de gelederen, het nieuwe album presenteren! Al een decennium lang maakt de formatie Americana van de bovenste plank. Met hun Honky Tonk, Hillbilly en Western Swing brengen de mannen iedereen in beweging, met hun nummers die de tand des tijds makkelijk hebben doorstaan. Op dit nieuwe album staan eigen nummers van Ragmob. De Scheveningse Dag, met alle traditionele activiteiten die je maar kunt bedenken, is vrij toegankelijk van 10.30 tot 16.30 uur. Hoe laat Ragmbob speelt is nog niet bekend.

De Maatschappij – Keizerstraat 67

In de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’ reizen we op woensdag 20 juni samen terug in de tijd op een zomerse avond in Scheveningen-Dorp, met akoestische en lekkere covers, aangevuld met eigen songs van drie Haagse topartiesten: Hugo Remmelt, Matto Kranenburg en Marca Paulusma = SIR+ in De Maatschappij! Aanvang is zoals altijd rond 20.30 uur.

Aloha SurfStrand Noord 2B

Tijdens de serie ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions’ bij Aloha Surf geniet je van huisgemaakte specialiteiten vanaf 18.30 uur, gevolgd door hele fijne muziek van in het oog springende singer-songwriters die om 20.30 starten. Op donderdag 21 juni is het smullen geblazen: Nasi Goreng met saté ajam en atjar ketimoen! En om het internationaal te houden doet Aloha er ook nog eens een super toffe muzikant uit Portugal bij. Nelson maakt zomerse muziek met mooie gitaarrits. Vergeet dus niet van tevoren te reserveren!

Poppodium Saturnus – Keizerstraat 58

In een van de grootste popzalen uit de Haagse regio, Saturnus, vindt op zaterdag 23 juni een gedenkwaardig spektakel plaats: de 10-tonner Disco Show! Een uitbundig feest waarbij de formatie The Stiff (met de Scheveningse leadzanger Johan ter Schegget) de genres Punk en Disco uit de gloriejaren combineert. Zing en dans mee met onder andere Everyone’s a Winner van Hot Chocolate, Donna Summer’s Hot Stuff en Does Your Mother Know en Mamma Mia van Abba. Ook YMCA van The Village People en You’re the One that i Want uit Grease worden ‘verpunkt’. Niet missen! Aanvang: 20.30 uur.

De Pier

In de serie Lighthouse Music Collective op De Pier staat DJ Cassus vrijdag 22 juni om 16.00 uur voor je klaar om het weekend in te luiden. Het weekend zelf, zaterdag 23 en zondag 24 juni, staat geheel in het teken van het succesvolle concept ‘Salt Market’. Dat betekent: de mooiste design- en vintageproducten, heerlijke delicatessen, hippe kleding, leuke activiteiten voor kids én natuurlijk live muziek! De Salt Market op De Pier is een beleving voor iedereen! Aanvang voor de weekenddagen is 14.00 uur.

Whoosah Beachclub – Zwarte Pad 66

Whoosah maakt er weer een feestje van dit weekend. Zaterdag 23 juni staat in het teken van Raggatron: King Shiloh Sound System. Dancehall, Reggae, Dub, Raggamuffin, Xanax, Hip Hop, Acid House, Electro, Miami bass, Techno, Detroit, Chicago, Dub Techno, House, Disco… Het zijn allemaal genre’s waar al decennia lang op gedanst wordt in clubs over de hele wereld. Alle genre’s op 1 avond in 1 club op 1 dansvloer is echter zeldzaam. Maak kennis met: Raggatron. Aanvang is reeds om 14.00. Zondag 24 juni vanaf 18.00 uur marcheert het lekker door op het Noorderstrand met ‘De Zondag: Times are Ruff’.

Colorado Charlie BeachclubZwarte Pad 64

Je geluk vind je op zaterdag 23 juni bij Colorado Charlie met ‘Happy Feelings op het strand!’

De vrolijkste disco, house en classic hits knallen uit de speakers! Verantwoordelijk daarvoor zijn onder andere Happy Feelings, The Tailors en Sjors & Henk. Aanvang: 15.00 uur. Zondag 24 juni om 15.00 uur ga je naar ‘Ten Walls at the Beach’, een wel heel bijzondere act van het internationale technotheater die zijn live kunsten op het Nederlandse strand zal vertonen. Niet missen dus.

Comeonin – Antonie Duyckstraat 141

Jawel, wij mogen weer een nieuwe podiumlocatie begroeten op Scheveningen, en wel in het Statenkwartier: Borrel- en Eetcafé Comeonin (Come on in)! Om de week op zondagen van 16.00 uur tot 19.00 uur kun je in een prettige sfeer lekker borrelen, genieten van live muziek en – waarom niet? – aanschuiven aan tafel voor de overheerlijke specialiteiten van het huis. De reguliere zondag (Het Zondagmiddagcafé) is op 24 juni in goede handen van rasmuzikanten Ron Lezer (elektrisch gitaar) & Jerry Velberg, de Nederlandse James Taylor op akoestische gitaar en vocalen. Samen zorgen ze voor een middag vol beroemde songs die je zo mee kunt zingen. Aanvang: 16.00 uur.

Brouwcafé De Hofnar – Dr. Lelykade 28

Singer-songwriter Etan Huijs zorgt voor catchy akoestische melodieën in het Brouwcafé in de 2e Binnenhaven op zaterdag 23 juni. Aanvang: 20.30 uur

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 23 juni speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 23 juni, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.