Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

Veel gekker moet het niet worden! Scheveningens populairste artiest schenkt jou woensdag 5 juli op het live podium van Muziekcafé De Maatschappij een tropische Reggae Night: Pat Smith! De beste reggae songs en tunes. Showtime in de Keizerstraat 67 is 21.00 uur.
Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op het kleine maar fijne live podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 verschijnt op zaterdag 8 juli niet de minste artiest: Urban Heroes-gitarist Jaap de Jonckheere! Voor de gelegenheid neemt hij zijn ‘friends’ Willem Augustijn, Eric Pronk en Patrick Lejewaan mee. Aanvang is om 16.30 uur.  Ook op zaterdag 8 juli, maar dan om 21.30 uur, treedt de Vlaams-Haagse singer-songwriter Jo de Roeck voor het voetlicht in Rootz at the harbour, Dr. Lelykade 33. Zondag 9 juli vanaf 16.00 uur geniet je tijdens jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’ van singer-songwriter Saskia in de jachthaven van Scheveningen.

Whoosah Beachclub

Het weekend begint al op donderdag 6 juli om 18.00 uur bij Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, met nationale helden als Benny Rodrigues, ANOTR en Wouter S. achter de decks, aangevuld met de Give Soul Collective DJ’s. Zaterdag 9 juli vanaf 16.00 uur heeft Whoosah een niet te missen programmering in de ‘electronic music scene’: Tornado Wallace (Running Back / B.I.S.), Lena Willikens (Salon Des Amateurs), Reza Athar (DGTL) en Jeans van Whoosah zorgen ervoor dat je de maandag erop beter een snipperdag kunt opnemen!

Brouwcafé De Hofnar en STeam
De vaste ‘Acoustic Live zaterdagen’ van Brouwcafé De Hofnar,Dr. Lelykade 28, zijn al bijna een begrip. Zaterdag 8 juli vanaf 20.30 staat singer-songwriter Martin van de Vrugt voor je klaar. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juli de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

De Pier

Een weekend met de beste muziek, workshops, shows en feesten. De Pier wordt van 7 tot en met 9 juli omgetoverd tot een groot dansparadijs. Salsa Beach Festival keert met haar 13e editie terug naar de plek waar het allemaal begon! Van Salsa en Bachata tot Kizomba. Drie dagen vol vurige beats met  geweldige nationale en internationale artiesten en docenten. Naast de energieke workshops wordt dit weekend afgesloten met een Latin Mix Party.

Naturel Beachclub

Naturel Beachclub aan het Zwarte Pad 2 presenteert op zaterdag 8 juli vanaf 21.30 tot in de vroege uurtjes Maeve: Mano Le Tough, The Drifter, Baikal. Oftewel de beste (inter)nationale ‘electronic music producers en DJ’s. Koop die tickets nu het nog kan!

Beachclub Indigo

Op woensdag geeft Beachclub Indigo, Strandweg 65, jou de ultieme filmavond met de Indigo Strandbios! Voorafgaand aan de film Amélie zal DJ Gino van Dam (JEANS) het publiek trakteren op een speciale Yann Tiersen set. Kom op tijd om een plekje te verzekeren. Aanvang van de film is bij zonsondergang.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 5 juli ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 8 juli met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 8 juli, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.