Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

Ook tijdens de zomermaanden blijft het muziekpodium van Muziekcafé De Maatschappij op de woensdagen bevolkt met topmuzikanten. Op 21 juni vanaf 20.30 uur kun je niets minder verwachten dan een tropische avond in Scheveningen-Dorp met akoestische en lekkere covers, aangevuld met wat eigen materiaal van de bekende Haagse muzikanten Hugo Remmelt, Matto Kranenburg en Marca Paulusma, oftewel: SIR+ in de Keizerstraat 67.

Café John’s Inn

Elke laatste zaterdag van de maand presenteert Popagenda Scheveningen ‘Live in de John’s Inn’. Op 24 juni kun je in het gezelligste café van Scheveningen-Noord de pan uit swingen met 60’s, 70’s en 80’s pop-, dance- en rockclassics, uitgevoerd door een van de beste bands die Scheveningen rijk is: Ravage! “Het belooft een heet zomers avondje te worden in de John’s Inn”, juicht drummer Huib Schoon alvast! Aanvang in de Gentsestraat 38 is om 19.00 uur.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op het kleine maar fijne live podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 kunnen jazzliefhebbers op zaterdag 24 juni hun hart ophalen met Smooch A Jazz Trio. Aanvang  16.30 uur. Je kunt daarna doorrijden naar de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 33 om precies te zijn, voor een lekker hapje en drankje in Rootz At The Harbour. Om 21.30 uur ga je back to the sixties met de Acoustic Maniacs in de serie ‘Live at the Harbour’. Zondag 25 juni vanaf 16.00 uur geniet je tijdens jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’ van de mystieke singer-songwriter Lubna Rezzoug.

Beachclub Indigo en  Whoosah Beachclub

Beachclub Indigo, Strandweg 65, start op donderdag 22 juni om 17.00 met een Pleinfeestje – Pop-up Party. DJ’s Sabu, Jingga, Boy Boogie & Sunny Sjoerd staan achter de draaitafels. Zaterdag 24 juni vanaf 15.00 uur combineer je sport met dance tijdens het Klup Tropicana Volleyball Festival 2017. De DJ line-up is niet misselijk: Jeans, Porto Verde, Justin Verkijk (Den Haag FM), Niek ta Mere, Melvin Tas, Andre Agressi en Boy Boogie. Veel plezier bij Indigo!

Op zondag 25 juni is DJ De sluwe terug in Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66! Dit keer samen met ‘UTTU’ label boss, DJ Haus! Dat is het resultaat als je energie met energie mengt. De party start al om 16.00 uur. Vóór 21.00 uur gratis toegang, daarna slechts 5 euri.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
De vaste ‘Acoustic Live zaterdagen’ van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, schenkt je op 24 juni vanaf 20.30 uur Folkrap, Singer-Songwriterpop en Blues van Fabian & Jessy Yasmeen. Fabian herken je wellicht van optredens bij De Wereld Draait Door en het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 23 tot en met zondag 24 juni de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

De Pier

Vrijdag 23 juni op De Pier, van 16.30 – 20.00 uur, sluit je de week af en luid je het weekend in met een heerlijke vrijdagmiddagborrel vol grote hits uit de eighties, nineties en zero, gedraaid tijdens The Lighthouse DJ Collective.
Restaurant Tasca en Brasserie Palace

De zanger-gitarist Gregory Michael speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 21 juni ‘classic songs door de jaren heen’. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 24 juni met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Op zaterdag 24 juni, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Opporto Scheveningen

Bij Opporto Scheveningen aan de Badhuisweg nummer 1 vindt op vrijdag 23 juni, aanvang 21.00 uur, een heus Expat event plaats: Start of Summer Party! DJ Mike Aponno & Stan Lee houden je op de dansvloer, naast de overheerlijke cocktails en twee joekels van buitenterrassen.

Dramtune: Casa Bruti

Een Lazy Sunday in Casa Bruti met de prachtige muziek van de legendarische BASILY GYPSY BAND….drie Basily gitaarvirtuosen plus Marlon Elliot op percussie. Met een bijdrage van 10 euro kunt u vanaf 17 uur genieten van betoverende Gypsy Jazz inclusief een heerlijk bord pasta: http://www.dramtune.com/?p=1683

Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij Westbroekpark

Acoustic Saturday, dé zomer(zater)dagen van 2017 met live akoestische muziek op het mooiste grasterras van Den Haag: Waterkant Roeibotenverhuur/Theeschenkerij Westbroekpark, Kapelweg 55

24 juni komt het Nederlandstalig akoestisch duo Tweespalt langs met een goed humeur, een hoop nuance en een vleugje kleinkunst op bezoek. Aanvang is 15.00 uur, dus eet gerust een hapje mee. Eerder aanschuiven voor een hapje en drankje kan natuurlijk altijd. Voor het diner is reserveren wel gewenst, via alles@dewaterkant.nl.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.