Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Kraaien op Vlaggetjesdag in de Keizerstraat

Wij hebben onze zeemeeuwen, er is nieuwe vette lekkere haring, maar op Vlaggetjesdag 2017, zaterdag 17 juni, nemen De Kraaien Scheveningen-Dorp over! Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. De Keizerstraat zal trillen op zijn grondvesten, met een regelrechte rock ’n roll safari tijdens Graaitijd! De Kraaien live is een unieke ervaring die je niet mag missen. De live muziek op Vlaggetjesdag, heerlijke reggae en pop/rock, begint al om 12.00 uur op het buitenpodium naast De Oude kerk. De Kraaien starten hun show om 16.00 uur. Elders in deze krant vind je het hele programma.

De Maatschappij

Ook tijdens de zomermaanden blijft het muziekpodium van Muziekcafé De Maatschappij op de woensdagen bevolkt met topmuzikanten. Niemand minder dan Pintos, zanger van de bekende Scheveningse formatie Piñata, geeft op woensdag 14 juni met enkele muzikale gasten een fijne tropische show weg in de Keizerstraat 67. Aanvang is om 21:00 uur.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 17 juni vanaf 16.30 speelt de band Salt City Six de betere blues, rock, soul en pop op het gezellige podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Voor echte soul en funk zit je zaterdag 17 juni vanaf 21.30 uur heel goed bij Rootz At The Harbour aan de Dr. Lelykade 33. In de serie ‘Live at the Harbour’ laat Jamal & Friends de bezoeker swingen tot in de late uurtjes. Zondag 18 juni om 16.00 uur ontvangt singer-songwriter Maureen Green jou graag met haar loepzuivere stem, tijdens de ‘Perfect Sunday’ at the Harbour. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

Whoosah Beachclub

Een te gekke gig op zondag 18 juni vanaf 16.00 uur: Balearic, Soul, Funk, veel House music en top notch Techno is wat je geserveerd krijgt bij Whoosah Beachclub aan het Zwarte Pad 66. The waanzinnige acts Dollkraut, Interstellar Funk en Robert Bergman zorgen zeker voor het verbranden van de nodige calorieën!

STeam en Brouwcafé De Hofnar
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 16 tot en met zondag 19 juni de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. De gasten van Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28 kunnen vrijdag tijdens het Haring & Speciaalbier Feest de dansvloer op met muziek van DJ Edwin vanaf 15.00 uur.

De Pier

Op Vaderdag 18 juni kunnen vaders, én moeders uiteraard, op 2 Pierpodia genieten van en swingen op de muziek van de stoere DJ Alex Montoya en Dino Walcott & Friends. Deze rasartiesten zorgen tussen 14.00 – 17.00 uur gegarandeerd voor vermaak en een spetterende middag!

Strandpaviljoen Zuid: Dramtune

Hartverwarmend goede whisky, culinaire hoogstandjes en bijzondere live muzieksamenstellingen zijn de altijd aanwezige ingrediënten van een Dramtune party. Zo ook op Vaderdag 18 juni in Strandpaviljoen Zuid, Wieringse Pad – slag 11, van 15.00 – 23.00 uur. De Portugese meesterdrummer, percussionist en componist Marco Santos geeft met zijn vrienden, onder wie de legendarische Ebou Gaye Mada, een tropische show weg. DJ Espresso Records zorgt voor een overheerlijk toetje. Check voor meer info www.dramtune.com.

De Snoeshaen

Vlaggetjesdag gaat ook niet onopgemerkt voorbij aan Bar-Bistro De Snoeshaen. Op zaterdag 17 juni, vanaf 20.00 uur, zorgt Arie Spaans met het duo Hank & Cash voor onvervalste Country & Western in de Keizerstraat 97.

Restaurant Tasca en Brasserie Palace  

In Restaurant Tasca speelt gitarist-zanger Gregory Michael tijdens het diner op woensdag 14 juni heerlijk in het gehoor liggende classics. Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 17 juni met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit in de Ankerstraat 2. Aanvang: 19:30 uur, reserveren is aangeraden. Ook op zaterdagavond, tussen 16:30 – 22:00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.