Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

De Ierse band Morrissey & Marshall is aan het touren in Europa. Door het verschijnen van hun kakelvers uitgekomen album We Rise, in niet alleen het Verenigd Koninkrijk en Ierland maar ook met een release in Europa, Japan en Australie, is het duo overal ter wereld te horen. En woensdag 7 juni  om 20.30 uur maken zij een tussenstop in Scheveningen-Dorp, en wel op het knusse podium van Muziekcafé De Maatschappij in de Keizerstraat 67! Mis deze melodieuze Brit Pop absoluut niet! Ook in De Maatschappij maar dan op maandag 12 juni, de officiële kick-off van hét evenement in aanloop naar Vlaggetjesdag: Graaitijd. Op het podium staan onder andere Arie Spaans en Wouter Kiers in hun formatie City Lights. Aftrap is al om 17.00 uur, inclusief 1000 (!) hapjes.

YMCA Scheveningen

De ‘Kunst en Cultuur op Scheveningen Dag’ op zaterdag 10 juni moet natuurlijk besloten worden met een afterparty….en wat voor één! Twee Scheveningse bands, met een vleugje Haagse inbreng, zorgen voor de ideale apotheose in concertzaal Saturnus van YMCA Scheveningen, Keizerstraat 58! Nederlands beste Bob Dylan Tributeband opent het feest om 17:30 uur. The Big Hairy Motherfuckers besluiten de afterparty met hun vunzige, maar oh zo aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath en nog veel meer! In beide bands is de Scheveningse rockzanger Johan ter Schegget de frontman.
Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Ruim baan voor de blues op zaterdag 10 juni vanaf 16.30 uur op het gezellige podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. Het BBC Trio speelt samen met verrassende gasten. In de serie ‘Live at the Harbour’ zal the one & only Willem Bodhi de gasten op zaterdag 10 juni vanaf 21.30 uur weer voor zich weten te winnen met zijn intense optreden, vol bekende liedjes gecombineerd met zijn eigen songs. Dit gebeurt in Rootz At The Harbour aan de Dr. Lelykade 33. Zondag 11 juni om 16.00 uur ontvangt singer-songwriter Maureen Green jou graag met haar loepzuivere stem, tijdens de ‘Perfect Sunday’ at the Harbour. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

Aloha Surf

Bij Beachclub Aloha Surf aan Strand Noord 2b gaat chef Durq de samenwerking aan met de Scheveningse band Tumbleweed (Rinse Buurma en Ravian de Ruig van Piñata). Resultaat: Tumblefeed! De heren nemen je op vrijdag 9 juni vanaf 19.00 uur mee in een culinaire, muzikale rollercoaster, waarin je smaakpapillen en trommelvliezen gestreeld worden. Negen gangen, negen bijpassende live tracks en een ouderwets gezellig feestje voor maar 15 euro.
STeam en Brouwcafé De Hofnar
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. De gasten van Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28 krijgen zaterdag 10 juni vanaf 20.30 uur een dosis country met een flinke scheut rock ’n roll van de singer-songwriter Dutch Cassidy.

De Pier

Een zaterdag met een programma vol zwoele klanken gespeeld door lokale iconen. Warme sferen ervaar je bij de Singer Songwriters collective! Editie 10 juni van 16:00 – 18:00 uur: Cookhouse Music.

Cookhouse bestaat uit twee broers die hun inspiratie halen uit de liefde, vriendschap en de wereld om hen heen. Genieten aan zee dus!

Naturel Beachclub

Niemand minder dan het beroemde danceact-duo Talaboman is vrijdag 9 juni dé headliner bij Naturel Beachclub aan het Zwarte Pad 2. Van 21:00 tot in de vroege uurtjes mogen fans en beachgangers losgaan voor slechts 12,50 euro.

Brasserie Palace  

Op zaterdagavond 3 juni, tussen 16:30 – 22:00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.