Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

Op het live muziekpodium van Café De Maatschappij, Keizerstraat 67, staat woensdag 31 mei niemand minder dan Scheveningens populairste artiest Pat Smith op het Podium. Pat, die afgelopen vrijdag zijn nieuwe single Love Drunk lanceerde, begint zijn solo-act om 20:30 uur. Niet te missen dus!

Saturnus

In concertzaal Saturnus kun je op zaterdagavond 3 juni vanaf 20:30 terecht voor heerlijk Reggea-vibes. De bands Lion Yard, Roots Commandment, Jah Reflection en One Nation Band zorgen voor tropische temperaturen in de Keizerstraat 58. Aanvang van deze speciale Reggae Night is 20:30 uur.

De Snoeshaen

Zondag 4 juni vanaf 17:00 is Café-restaurant De Snoeshaen in de Keizerstraat 97 gastheer voor de Punkband The Stiff. Punk tijdens het borrelen op de zondagmiddag? Jawel, je leest het goed. Onder aanvoering van de Scheveningse rocker Johan ter Schegget speelt The Stiff classic Punk en new wave van onder andere Seks Pistols, Ramones, The Stranglers, The Clash en The Jam akoestisch! “Niets is te gek in Scheveningen-Dorp”, aldus Ter Schegget.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Gitaarvirtuoos Febby Tasiran en zangeres Marin Pols spelen op zaterdag 3 juni vanaf 16:30 uur akoestische pop-, country- en rockcovers op het podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. In de serie ‘Live at the Harbour’ krijgt het publiek een echte zeemansgig voorgeschoteld: The Drunken Sailors XL bevolkt op zaterdag 3 juni om 21:30 het podium van Rootz At The Harbour aan de Dr. Lelykade 33 met zijn Regatta sailor songs! Zondag 4 juni, vanaf 16:00 uur, ontvangt singer-songwriter Maureen Green jou graag met haar loepzuivere stem, tijdens de ‘Perfect Sunday’ at the Harbour. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. De Israëlisch/Canadese gitariste/zangeres Orit Shimoni zorgt op zaterdagavond 3 juni met haar uiterst krachtige soulstem voor centimeters dik kippenvel in Brouwcafé De Hofnar aan de Dr. Lelykade 28. Vanaf 20:30 uur speelt zij een combinatie van eigen werk en herkenbare covers.

Beachclub Indigo

Zaterdag 3 juni is Beachclub Indigo jarig (5 jaar) en jij bent van harte uitgenodigd aan het Zwarte Pad. Om 18:00 uur kun je al terecht om gratis mee te eten! Daarna geniet je van een heel bataljon aan DJ’s tot in de vroege uurtjes. Check de Facebookpagina voor alle ticketinfo. Zondag 4 juni val je met je neus in de boter tijdens The Crave Festival 2017, dat samenwerkt met Indigo. Ga los op drie generaties binnen de elektronische muziekcultuur met zowel artiesten van eigen bodem als overzees.

Hudson Bar & Kitchen

Elke 1e zondag van de maand ga je voor je gratis dosis live Jazz naar Hudson Bar & Kitchen in de Aert vd Goesstraat 21. Op zondag 4 juni van 16.00-20.00 uur spelen Anna Serierse (zang), Mo van der Does (sax), Gijs Idema (gitaar), Remco Hofman (piano), Wim van Wijngaarden (bas) en Barry Olthof (drums) hun Hudson Jazz Sessie!

North Sea Regatta

Tot en met zondag 4 juni staat de North Sea Regatta op de agenda. Honderden zeilboten gaan de strijd met elkaar aan voor de kust van Scheveningen. Vast onderdeel van deze happening is live muziek. Donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni kun je van 21:00 – 01:00 uur geniete van respectievelijk Captain Midnight’s Singalong, pop/funk/danceband MacAlistar en een Eighties & Nineties DJ-party!

Strandpaviljoen Buiten

Vrijdag 2 Juni van 19:00 – 02:00 uur staat Strandpaviljoen Buiten in het teken van bluegrass en rauwe Amerikaanse rootsmuziek. Als hoofdact staan de mannen van The Hackensaw Boys (USA) op het heerlijke ‘Buitenpodium’. De avond wordt geopend door het lokale Small Time Crooks! Het evenement wordt besloten met ouder- en nieuwerwets vinyl door Espresso Records!

Brasserie Palace  

Op zaterdagavond 3 juni, tussen 16:30 – 22:00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.