Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Het Maatschappijlied 2017

Wie maakt de mooiste song over onze Maatschappij en wint een plek op Parkpop? Op woensdag 10 mei staat alweer de tiende voorronde op het programma. Vier acts vechten muzikaal op het strijdtoneel van Café De Maatschappij om die felbegeerde plek in de finale van Het Maatschappijlied. Zorg dat je om 20:30 uur in de Keizerstraat 67 aanwezig bent, want het publiek stemt mee. De bands Beyond the Moon en Phoenix City Retaliators zijn onder andere te bewonderen.

Saturnus

Op zaterdagavond 13 mei kun je in concertzaal Saturnus terecht voor een niet alledaagse mix van blues, Rock ’n Roll en swingjazz, uitgevoerd door de Royal Blues Posse. Entree in de Keizerstraat 58 is 4 euro.

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 13 mei vanaf 16:30 staat bluesman pur sang Paolo Grobben met zijn muzikale vrienden op het gezellige podium van Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50. In de serie ‘Live at the Harbour’ haal je op zaterdag 13 mei vanaf 21:30 je summer vibes in Rootz At The Harbour, Dr. Lelykade 33, met het Carribean Quartet. Zondag 14 mei maakt singer-songwriter Lubna Rezzoug om 16:00 jouw ‘Perfect Sunday’ at the Harbour compleet. Dat betekent weer: lekker eten, drinken en genieten van goede muziek in de jachthaven van Scheveningen!

Casa Bruti

In de warmte van Casa Bruti, Haarlemsestraat 20 (hoek Harstenhoekweg), kun je de allerlaatste plekken veroveren om een betoverend optreden van stichting Dramtune bij te wonen op maandag 15 mei. Dat betekent: Italiaans eten uit eigen keuken, heerlijke wijnen en whisky, maar bovenal fantastische muziek van de Mexicaanse zangeres Sheila Rios en de Ierse singer-songwriter Brian Duffy uit Ierland! Kaarten voor dit unieke concert, inclusief Italiaanse voorgerechten en hoofdmaaltijd, bedragen 25 euro. Aanvang: 18:00 uur.

Max Café ‘The Sandwich Man’

Max Café in de 2e Binnenhaven, Dr. Lelykade 12, is weer terug met zijn Open Mics! Op zaterdag 13 mei van 13:00 – 16:00 uur leidt sessieleider Jayne Bordeaux, dochter van de bekende zangeres Sacha de Bruin en de even bekende bassist Dave Bordeaux, je door deze zeer muzikale middag heen.

 

Beachclub Indigo

Veel fluor, ijskoude buckets, palmbomen, entertainment, blote lijven en heerlijke muziek! Welkom bij Indigo’s Full Moon Party op vrijdag 12 mei van 21:00 tot in de vroege uurtjes. Een feest zoals het bedoeld is, maar met muziek zoals je dat van Indigo gewend bent. Onder andere Elias Mazian en DJ Sunny Sjoerd treden op! Kaarten zijn vanaf 14 euro verkrijgbaar.
STeam en Brouwcafé De Hofnar

Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 12 tot en met zondag 14 mei de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Zaterdagavond 13 mei presenteert Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, hoog bezoek uit de USA: Robert Cline Jr. speelt vanaf 20:30 uur Country, Rock ’n Roll, Deltablues, Soul en Rhythm & Blues. Een perfecte avond uit!

Restaurant Tasca en Brasserie Palace  

De Scheveningse singer-songwriter Arie Spaans speelt tijdens het diner in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2, op woensdag 10 mei. Pianist Laurence Fish doet dat op zaterdag 13 mei, en wel met American Songbook, licht klassiek en jazz. Aanvang: 19:30 uur, reserveren is aangeraden. Ook op zaterdagavond, tussen 17:00 – 22:00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Strandrestaurant De Waterreus

Op Moederdag, zondag 14 mei heeft Strandrestaurant De Waterreus, Strandweg 3a, naast een glas proseccoeen fotograaf en een chocoladefontein nu ook live muziek op het terras! De Scheveningse zangeres Sharon Overkamp en de bekende Haagse zanger/gitarist Valentijn Twisk maken Moederdag onvergetelijk van 14:00 – 17:00 uur.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.