YMCA en Popagenda Scheveningen zoeken jong talent

Met het meerdaagse evenement Talenten Aan Zee geven YMCA en Popagenda Scheveningen een boost aan jonge zangers en zangeressen, muzikanten, dansers en danseressen en dichters. Zij richten zich hierbij op workshops, masterclasses én een podium op het gebied van popmuziek, dans, dichtkunst, theater, musical en klassiek. Net als vorig jaar voert de organisatie dit project uit in samenwerking met bekende artiesten, die met een aantal Scheveningse deelnemers samen zullen zingen, spelen of dansen.

Leren én optreden: schrijf je in!

Ben je niet ouder dan 18 jaar en heb je altijd al een lied willen schrijven of in een band willen spelen? Willen leren hoe je je stem moet gebruiken tijdens het zingen? Willen weten wat erbij komt kijken om op te treden op een podium? Of wil je liever dansen of dichten? Schrijf je dan nu in voor Talenten Aan Zee 2021. In de periode september tot en met november geven wij workshops en masterclasses. Op zaterdag 11 september en 27 november krijg je de kans om op te treden. Misschien zelfs met een bekende artiest! Je wordt als deelnemer beoordeeld door professionals uit de muziek-, theater- en dansindustrie, zoals songwriters, talent scouts en programmeurs.

Stuur een e-mail naar info@popagendascheveningen.nl en vermeld je naam, leeftijd, telefoonnummer (van een ouder) en het onderdeel waaraan je wilt meedoen. Bijvoorbeeld zingen of dansen. De organisatie zal jou zo snel mogelijk laten weten wat de volgende stappen zijn!