Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij – Keizerstraat 67

In de serie ‘Live in De Maatschappij in summertime’ is het podium vrij voor een van populairste artiesten van Scheveningen: Pat Smith. Pat brengt mensenmassa’s in beweging op grote festivals met zijn aanstekelijke performance. Op woensdag 4 juli viert deze artiest Independence Day in Scheveningen-Dorp. Vier je het mee? Aanvang is zoals altijd rond 20.30 uur.

Aloha Surf – Strand Noord 2B

Tijdens de serie ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions’ bij Aloha Surf geniet je vanaf 18.30 uur van huisgemaakte specialiteiten, gevolgd door hele fijne muziek van in het oog springende singer-songwriters. Op donderdag 5 juli doet Aloha het wegens succes nog een keer: de Indonesische schotel voor slechts 10 euro. Tijdens het uitbuiken luister en kijk je vervolgens naar Johnny Bruce Muller, die over het leven, de liefde, vertwijfeling en hoop zingt. Herkenbaar maar ook uniek. Want het zijn immers Johnny’s eigen verhalen. Vergeet niet van tevoren te reserveren!

Dramtune: Casa Bruti Session – Haarlemsestraat 20, hoek Harstenhoekweg

Het Dramtune-Concept van Sandro Bruti is uniek: verse, Italiaanse specialiteiten uit eigen keuken, voortreffelijke Whisky’s en natuurlijk muziekgezelschappen uit alle windstreken. Op zaterdag 7 juli is de live muziek afkomstig uit het land waar, naast zijn vaderland Italië, Sandro’s hart ligt: Ierland. Twee muzikanten uit Westport in het Ierse graafschap Mayo, singer-songwriter Brian Duffy op gitaar en multi-instrumentalist (dwarsfluit o.a.) Clare Sanders maken samen met jou een betoverende reis door het rijke landschap van Folk en traditionele Ierse muziek, gecombineerd met een aantal van hun eigen songs. Wij raden je aan om nog snel te reserveren via info@dramtune.com. De avond start om 18.00.

Comeonin – Antonie Duyckstraat 141

In de nieuwe podiumlocatie op Scheveningen in het Statenkwartier, Borrel- en Eetcafé Comeonin (Come on in), kun je om de week op zondagen van 16.00 uur tot 19.00 in een prettige sfeer lekker borrelen, genieten van live muziek en – waarom niet? – aanschuiven aan tafel voor de overheerlijke specialiteiten van het huis. Op de reguliere zondag (Het Zondagmiddagcafé) wordt het podium betreden door The Jazz Pack, met hun muziek uit de rijke historie van het American Songbook.

De Pier

Het gaat weer los op de Pier dit weekend, hoor. Je weekend begin je met de serie Lighthouse Music Collective, waar Elin Valery je op het Pierpodium verwelkomt achter haar DJ-boot. op De Pier staat DJ Prosciutto vrijdag 6 juli om 16.00 uur voor je klaar om het weekend in te luiden. Zaterdag 7 juli hoor je de Summer Sounds uit de draaitafels van DJ Cassus. Hij begint zijn set om 14.00 uur. Zondag 8 juli sluit DJ Friss het weekend af met zijn tunes tijdens de Sunday Grooves. Aanvang dan is 14.00 uur.

Clubhuis ’t Spuigat – Kranenburgweg 160

Elke eerste zaterdag van de maand doe je er als muziekliefhebber goed aan om naar de jachthaven van Scheveningen te gaan, en wel bij Clubhuis ’t Spuigat aan de Kranenburgweg 160. Goede coverbands en een lekker drankje en hapje zijn de vertrouwde ingrediënten. Op zaterdag 7 juli vanaf 19.30 spelen Haagse topmuzikanten de pannen van het dak: The Chosen!

Whoosah Beachclub – Zwarte Pad 66

Zondag 8 juli stap je vanaf 18.00 uur het feestgejoel binnen bij Whoosah: ‘De Zondag’ met BAKK, Steve Motto & The Social Lover geeft jou precies het dance-zondagsgevoel zoals het bedoeld is!

Colorado Charlie Beachclub – Zwarte Pad 64

De Nataraj Beach Party Scheveningen is weer terug bij Colarado Charlie, en wel op zaterdag 7 juli. Dompel je onder in spiritualiteit, lifestyle, muziek en Body & Mind. Aanvang: 16.00 uur. Zondag 8 juli geeft Colorado volgens eigen zeggen ‘Relevante elektronische muziek van sympathieke artiesten in de fijnste strandclub van Scheveningen’. Emanuel Satie & Chris Stussy gaan deze woorden waarmaken. Zet ‘m inde agenda maar vast op 15.00 uur!

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Popagenda Scheveningen en Restaurant Tasca presenteren: ‘An Audience With…’. 6 donderdagen met een onovertroffen 4-gangen keuzemenu, geserveerd op een bedje van smeuïge Haagse en Scheveningse artiesten. Op donderdag 5 juli gaan de gasten van Tasca vanavond tijdens het diner genieten van twee Schevenings-Haagse topmuzikanten: Arie Spaans en Remco Prins, alias Hank & Cash! Zij vermaken je met songs uit het rijke verleden van Hank Williams en Johnny Cash. Mag je eigenlijk niet missen. Reserveren is verplicht bij deze avonden: 070-2207161. Op zaterdag 7 juli juni speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli zoals gewoonlijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 8 juli, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je natuurlijk van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.