Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij

In de serie ‘Live in De Maatschappij in wintertime’ reizen we samen terug in de tijd op een winterse avond in Scheveningen-Dorp met akoestische en lekkere covers, aangevuld met eigen songs van drie Haagse topartiesten: Hugo Remmelt, Matto Kranenburg en Marca Paulusma = SIR+ in Café De Maatschappij! Aanvang in de Keizerstraat 67 is 21.00 uur.

Aloha Surf

Donderdag 8 maart kun je weer terecht voor het inmiddels vertrouwde recept van Aloha Surf, Strand Noord 2B: ‘Aloha’s Acoustic Music Sessions’! Om 18.30 uur schuif je aan tafel voor de homemade daghap die bestaat uit overheerlijke quesadilles met kip of vega, gevolgd door een internationaal optreden van het Nederlands-Australische duo The Night Ships. Heel bijzonder is dat de songs van het tweetal tot stand zijn gekomen gedurende hun avontuurlijke reizen in alle uithoeken van de wereld, zoals Namibie, Iran en Cambodja. The Night Ships schreven hun hypnotiserende en betoverende triphop en folk met instrumenten die zij ‘on the road’ vonden. Zet ‘m in je agenda! Wel even reserveren, want vol is vol.

De Pier

Het weekend begint goed op De Pier met de serie ‘Borrel met Oppas’. Je kids gaan op vrijdag 9 maart vanaf 16.00 uur, onder begeleiding, zorgeloos spelen en papa en mama genieten van een drankje, hapje en de beste huis-DJ’s.  Zaterdag 10 en zondag 11 maart zijn gereserveerd voor de Sea Side Market in samenwerking met Kreativ Events. Op beide dagen kun je genieten van live muziek. Aanvang is om 12.00 uur.

Brouwcafé De Hofnar

Wegens succes geprolongeerd: Miel on Tour tijdens de ‘Acoustic Harbour Sessions’ in Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, op zaterdag 10 maart. Deze jonge zanger-gitarist laat wederom in de 2e Binnenhaven horen en zien dat Rock ‘n Roll nog steeds springlevend is. Van Sweet Home Allabama, tot Oasis Wonderwall. Ze komen allemaal voorbij. Geniet mee vanaf 20.30 uur!

Restaurant Tasca

Op zaterdag 10 maart speelt pianist Laurence Fish, vaste prik, zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in het sfeervolle Restaurant Tasca. Aanvang in de Ankerstraat 2 is 19.30 uur. Reserveren is aangeraden.

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart zoals altijd de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Op zaterdag 10 maart, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.