Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

De Maatschappij – Keizerstraat 67

Banty Holler uit Chicago USA trakteert het publiek in De Maatschappij op woensdag 10 oktober fonkelnieuwe Haags-Americana en classic roots in een boeiende liveshow. Denk aan honky-tonk countryblues met als inspiratie Hank Williams en Howlin ‘Wolf. En dat in Scheveningen-Dorp. Mis ‘m niet vanaf 20.30 uur!

Den Bengel – Willem de Zwijgerlaan 50

Heel fijn voor Scheveningen dat podiumlocatie Den Engel weer terug is met live programmering! Nu onder de naam Den Bengel. De bluesliefhebbers komen op zaterdag 13 oktober volledig aan hun trekken met de John Frick Band. Als speciale gast ontvangen zij Tommy M. Zorg dat je om 15.30 uur aanschuift!

Poppodium Saturnus – Keizerstraat 58

Met de formatie Trouble in Paradise op het podium van Saturnus kan men een hele toffe coveravond verwachten. De band heeft vele muzikale gasten uitgenodigd, waarmee de garantie voor pretentieloos vermaak afgegeven wordt! Zaterdag 13 oktober gaan om 20.00 uur de deuren open en klinken de eerste noten om 20.30 uur.

De Pier

Er staat ons een vertrouwd weekend op De Pier te wachten met de bekende danceseries! In de serie ‘The Lighthouse Music Collective’ staat DJ Lao Lao achter de Wheels of Steel op vrijdag 12 oktober. Aanvang is 16.00 uur. De ‘Saturday Grooves’ zijn in goede handen bij DJ JUR op zaterdag 13 oktober vanaf 14.00 uur. De ‘Sunday Grooves’ komen naar je toe door niemand minder dan DJ Elin Valery op zondag 14 oktober. Aanvang dan is 14.00 uur. Veel plezier boven zee!

Comeonin – Antonie Duyckstraat 141

In de nieuwe podiumlocatie op Scheveningen in het Statenkwartier, Borrel- en Eetcafé Comeonin (Come on in), kun je om de week op zondagen van 16.00 uur tot 19.00 in een prettige sfeer lekker borrelen, genieten van live muziek en – waarom niet? – direct aanschuiven aan tafel voor de overheerlijke specialiteiten van het huis. Op de reguliere muziekzondag (Het Zondagmiddagcafé) speelt het duo Tessa van der Ham & Jasper Mol op 14 oktober een heerlijke mix van jazz, blues en pop van vroeger en nu in een eigen jasje. Tessa (Bill Baker’s Big Band, Sugar Time en Tess ‘n Jazz) laat haar loepzuivere stem galmen door het Statenkwartier, aangespoord door haar vurige gitarist Jasper Mol.

Catch By Simonis – Dr. Lelykade 43

Bij Catch by Simonis ga je tijdens en na de lunch op zondag 14 oktober lekker los op de ‘Disco Sessions’. Vanaf 12.30 uur hoor je de overbekende Disco/Dance Classics uit jaren 70, 80 en 90, waarop je gewoon niet stil kunt blijven staan. Vergeet niet te reserveren!

Encore by Simonis – Dr. Lelykade 5

Bij Encore by Simonis ga je tijdens en na het diner, aanvang 18.00 uur, op donderdag 11 oktober terug in de tijd met Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean martin, oftewel: The Ratpack Sessions!  Eet, drink, geniet en dans vooral op legendarische songs uit de gloriedagen van het American Songbook. Vergeet niet te reserveren!

Muzee Scheveningen – Neptunusstraat 90-92

De bekende violiste Julia Philippens zal de toeschouwers in het Muzee : vrijdag 12 oktober, Aanvang 20.30 uur, aangenaam verrassen met haar jazzprogramma in de serie ‘Friday Night Jazz’. Haal die tickets binnen!

The Shore Scheveningen – Strand Noord 2A

The Shore gaat op vrijdag 12 oktober zijn ‘Season Finale’ in met onvervalste Clubhouse van Porto Verde. Niet missen deze party vanaf 21.00 uur!

Restaurant Tasca – Ankerstraat 2

Op zaterdag 13 oktober speelt pianist Laurence Fish zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz in Restaurant Tasca. Aanvang is om 19.30 uur. Reserveren is gewenst!

STeam en Brasserie Palace
Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober zoals elk weekend de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights. Op zaterdag 13 oktober, van 16.30 – 22.00 uur, geniet je natuurlijk van jazz en pop tijdens de culinaire hoogstandjes in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.