Haags Beat Festival 2021 groot succes

Wat waren we toe aan een feestje………..en dankzij de aanwezige fans werd de 3e editie van het Haags Beat Festival een succesparty tijdens die voortdurende, festivalloze Coronaperiode.

Gezien de honderden happy reacties van zowel het publiek als de artiesten, zowel in het Openluchttheater als op social media, mogen wij het Haags Beat Festival met recht een waar eerbetoon noemen aan de Haagse legends die onze stad voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Onze grote dank gaat uit naar het Stadsdeel Escamp van de gemeente Den Haag, alle medewerkers van het Openlucht Zuiderparktheater, mediapartner Martin Reitsma van Boulevard of Music, Jaap en Jacqueline Schut van Museum RockArt, Indonesisch Restaurant Soeboer en alle crewleden van het Haags Beat Festival.

Tegenover een door de RIVM-maatregelen slechts voor 1/3 gevuld theater, horen logischerwijs honderden teleurgestelde reacties van fans die achter het net visten voor een kaartje. Aan jullie beloven wij: we maken het goed volgend jaar! En zelfs al dit najaar, tijdens Haagse Beat Aan Zee op Scheveningen! Blijf ons in de gaten houden op de socials van Haagse Beat aan Zee.

CHECK HET FOTOALBUM HIER: https://bit.ly/3lRKisf

Fotograaf: Landy Elliott (dit album wordt aangevuld)