Live on the Beach: Anouk

Gratis toegang
07-09-2018
Scheveningen Bad
Aanvang: 15:00
popmusic
De meest succesvolle rockzangeres van Nederland zal deze zomer weer een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Het strandconcert vindt plaats op vrijdag 7 september. Op het Scheveningse strand kunnen bezoekers van Live on the Beach met de voeten in het zand en uitzicht op zee genieten van Anouk.

Het is voor het tweede keer op rij dat Anouk een concert op het Scheveningse strand geeft. Vorig jaar trad Anouk maar liefst drie maal op in de Ziggodome , was ze headliner op verschillende festivals én gaf ze een uitverkocht Live on the Beach strandconcert. Dit concert was zo’n groot succes dat zij dit jaar terugkeert naar Scheveningen.

Anouk: 'Live on the Beach was vorig jaar heel bijzonder. Ik heb er ook nu weer ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden.'

Het voorprogramma van dit strandconcert zal worden verzorgd door de bands Rondé en Son Mieux.

Rondé
maakt dansbare, aanstekelijke indiepop. Radiozender 3FM is groot fan en bekroonde maar liefst de drie singles ‘Run”,'We Are One' en 'Why Do You Care?' tot Megahit.

Son Mieux
is één van de meest toonaangevende indiebands van dit moment. Met ‘Feels’, ‘Easy’ en 3FM Megahit ‘Even’ scoorde de band bovendien een paar flinke hits. Van het aankomende debuutalbum is inmiddels de single ‘Hiding’ verschenen.

De voorverkoop voor het concert van Anouk start vrijdag 23 februari om 10:00 uur.

Live on the Beach
Live on the Beach is het jaarlijkse drukbezochte strandevenement in Scheveningen. Het strand is een unieke locatie voor zowel artiesten als publiek, wat bijdraagt aan een geweldige sfeer. Bij Live on the Beach staat er één artiest centraal die een groots strandconcert geeft. Alle edities van dit strandevenement waren uitverkocht. Op een zomerse dag genieten van je favoriete artiest, lekker eten & drinken in de sfeer van strand, zee en zon, dat is Live on the Beach.

Eerdere Live on the Beach concerten: DI-RECT (2015), Marco Borsato (2016), Golden Earring (2016), Anouk(2017) en Doe Maar (2017).

Kun je niet wachten klik dan hier en TURN UP THE VOLUME!

Overnachten
Wil je het strandconcert van Doe Maar optimaal beleven, blijf dan in de buurt overnachten! Kijk op denhaag.com/nl/hotels voor een overzicht met alle hotels, appartementen en hostels in Scheveningen en Den Haag!

Bereikbaarheid
Scheveningen is met de auto en het OV niet altijd even goed bereikbaar. Plan je reis dan ook goed! Kom je toch met de auto? Probeer dan je auto in een van onderstaande parkeergarages te parkeren. Op straat zelf geldt vaak een maximum parkeertijd van een uur.

P1 - Scheveningen Bad - Zwolsestraat 426 - 2587 Den Haag (2.030 plaatsen)
P2 - Nieuwe Parklaan - Nieuwe Parklaan 248 - 2587 Den Haag (570 plaatsen)
P3 - Kurhaus - Gevers Deynootplein 189 - 2586 Den Haag (250 plaatsen)
P4 - Havenkwartier - Dr. Lelykade 220 - 2583 CP Den Haag (93 plaatsen)
P5 – Zwarte Pad – Zwarte Pad Den Haag (450 plaatsen)

P+R Hoornwijck Den Haag van waar met het OV naar het centrum van Den Haag en vervolgens naar Scheveningen gereisd kan worden.

INVALIDEN P

Er zijn in de directe omgeving van het concerteren helaas weinig MIVA parkeerplaatsen.

De MIVA ingang bevindt zich direct aan de strandweg. Indien je in het bezit bent van een gereserveerd ticket voor het MIVA deck, dan adviseren wij je hier te laten afzetten zodat je verhard naar het MIVA deck kunt. Je ticket wordt ook hier gecontroleerd. Je chauffeur kan de auto elders parkeren. Bezoekers met een rolstoelticket zullen in de week voor het concert geïnformeerd worden over de beste parkeermogelijkheden.

Feest aan Zee

Precies 200 jaar geleden bouwde Jacobus Pronk het eerste badhuis op Scheveningen, een klein houten huisje met vier badkuipen met zeewater. Zo ontstond de eerste badplaats van Nederland. De hele stad feest mee met festivals, exposities en voorstellingen Een tip van de sluier. De Volvo Ocean Race komt naar Den Haag en tijdens de World Championship Sand Sculpting verrijzen er 11 grote zandkunstwerken op het Lange Voorhout. Bekijk het programma vol festiviteiten op feestaanzee.nl. #feestaanzee