Kunst en cultuur op Scheveningen

Gratis toegang
01-09-2018
Keizerstraat
Aanvang: 10:00
exhibition
Op zaterdag 1 september 2018 vindt voor de vierde keer het evenement ‘Kunst en cultuur op Scheveningen’ plaats, ditmaal in en rond de prachtige Oude Kerk van Scheveningen in de Keizerstraat. Scheveningse kunst- en cultuuraanbieders tonen hun werk en aanbod door middel van exposities, presentaties, korte voorstellingen en workshops. 
 
Programma aanbod
Er is een gevarieerd programma voor jong en oud. Zo zijn er kunstexposities in de Oude Kerk; muziek-, dans- en theaterscholen verzorgen presentaties en proeflessen; de verschillende zelfstandige kunstenaars en kunstenaarscollectieven tonen hun werk en geven live demonstraties op de cultuurmarkt; muziek- en theaterpodia in Scheveningen presenteren hun aanbod en verzorgen korte live optredens op het buitenpodium voor de kerk. Er is ook een speciaal programma voor kinderen en Muzee Scheveningen verzorgt cultuurhistorische rondleidingen in en rond de Oude Kerk.

Deze editie staat volledig in teken van 'Feest aan Zee'. Kunst en Cultuur op Scheveningen is een initiatief van YMCA Scheveningen, CultuurSchakel en Muzee Scheveningen.